Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Inbouwreservoir toilet vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: inbouwreservoir toilet vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: inbouwreservoir toilet vervangen

Toilet renovatie

Wij hebben een wc, begane grond. Inwendige maten 1,24 bij 0,89 met een wcpot, met een vloerafvoer. De begane grond vloer bestaat uit een broodjesvloer. De huidige wc is betegeld en het vloerniveau is iets lager dan de vloer van de hal, welke van laminaat is. Wij willen graag een hangend toilet laten plaatsen, met een inbouwreservoir van ca 15 cm diep en een pot van ca 50cm diep. De werkzaamheden zullen bestaan uit: het verwijderen van het huidige toilet het voorbereiden voor de plaatsing van het nieuwe toilet het daadwerkelijk plaatsen van het hangende toilet het tegelen van de vloer, Het tegelen van de achterwand rondom het inbouwreservoir. Het ophangen van een nieuwe fonteintje. Het demontereren van de huidige ventilator en vervangen hiervan Het plaatsen van een electrisch verwarmingspaneel. De wandtegels blijven zitten en over de vloertegels kan getegeld worden.

Inbouwreservoir toilet vervangen

We willen graag reservoir vervangen van onze toilet in de badkamer vervangen. Deze is kapot en lekt. Dus met spoed!

Toilet betegelen

Het gedeelte van het inbouwreservoir moet opnieuw betegeld worden (circa 1 m²). De tegels zijn aanwezig maar de lijm niet.

Renovatie toilet

Complete toilet renovatie (115 x 87 x 260 hoog). Betegelen van de vloer en wanden. Plaatsen inbouwreservoir en toilet, plaatsen fonteintje. Tegels en alle sanitair reeds in bezit. Oude tegels moeten er af en de muur glad stucen. Bevestigingsmaterialen wil ik aan de vakman over laten.

Inbouwunit toitel repareren of vervangen

Ik heb een inbouwreservoir bij het toilet. Het reservoir wordt nog maar heel langzaam gevuld. Het merk is Plieger. Wat kost reparatie van het mechanisme van het reservoir?

Schilderwerk, laminaat leggen en badkamer renoveren

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren in de woning. Betreft de tegels in de badkamer laten schilderen, circa 2,5 vierkante meter en in de keuken een stuk van circa 3 bij 0,5 meter. In de badkamer moeten de vloer tegels worden vervangen, dit is 2 bij 3 meter minus de badkuip. Tevens in de badkamer een staand toilet vervangen door een hangend toilet met inbouwreservoir. Hier moet een ombouw voor gerealiseerd worden. In de hal en twee slaapkamer (6 m2, 9 m2, en 14,5 m2) moet op het tapijt een laminaatvloer worden geplaatst. In de huiskamer een muur van 5 meter breed verven hier zit een raam van circa 2,5 meter breed en 2 meter hoog. Afhankelijk van de kosten eventueel nog in 2 slaapkamers laminaat leggen (9 m2 en 14 m2). Graag ontvang ik een offerte.

Staand toilet vervangen door hangend toilet

Voor de woning van onze dochter, die bij ons in de straat woont, willen wij een prijsopgave ontvangen voor het veranderen van haar toiletruimte. Er is daar nu een staand toilet en dat moet worden vervangen door een hangend toilet. Daarbij moet de afvoer in de betonvloer worden aangepast. We zullen zelf het toilet, de inbouwunit en wat tegels aanschaffen. De wanden hoeven niet betegeld te worden, alleen het deel van het inbouwreservoir. Ook de vloer moet betegeld worden. We willen dit aan haar cadeau doen, daarom kan de toiletruimte niet bekeken worden. We ontvangen graag een prijsindicatie.

Inbouwreservoir inbouwen en leidingen aanpassen

Ik heb nu een staand toilet en wil dat gaan vervangen door een zwevend toilet. Ik wil het plaatsen van het inbouwreservoir en het aanpassen van de leidingen door een professional laten doen, de andere werkzaamheden kan ik zelf uitvoeren. Ik zal zelf alle materialen aanschaffen. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Inbouwreservoir plaatsen

Ik wil mijn toilet vervangen door een hangend toilet.

Renoveren toilet

Toilet van 0.80 x 1.20 meter renoveren, zwevend toilet met inbouwreservoir plaatsen, fonteintje vervangen en vloer en wanden tot circa 1.60 meter betegelen. In de hal de vloer 2.50 x 3.00 meter doortegelen.