Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Hulp bij montage van IKEA kasten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: hulp bij montage van IKEA kasten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: hulp bij montage van IKEA kasten

Hulp bij montage van IKEA kasten

Ik heb hulp nodig bij de montage van een tweetal IKEA kasten. Het kan vanaf volgende week vrijdag.

Nesling schaduwdoek monteren

Laten monteren van nesling shaduwdoek aan de gevel en paal in de tuin. Niets aanwezig, alles moet nog neergezet worden. Graag uw hulp bij de montage gewenst. Gaat om vierkant nesling doek. Graag offerte per mail, daarna neem ik contact met u op.

Kast Kim monteren

Montage kast Kim (509946) van 201 x 146 x 50 cm. De oude kast is al weg. Ik krijg de kast niet in elkaar en zou graag hulp krijgen.

Rozentorens monteren

Graag hulp bij montage van twee rozenbogen gekocht bij de Praxis. Het gaat puur om het in elkaar schuiven van de onderdelen.

Zonnescherm bevestigen

Ik wil graag hulp bij het bevestigen van een zonnescherm van 4.50 meter breed met een uitval van 3 meter. De ondergrond is van steen (buitenmuur). Er zitten oude gaten in de gevel die mogelijk hergebruikt kunnen worden. Normale hoogte op de begane grond. Klant wenst eerst te weten wat de montage gaat kosten en zal dan bij Praxis het scherm aanschaffen. Klant is eventueel bereid te helpen bij het omhoog brengen van het zonnescherm.

Gordijnrail van GAMMA monteren

Het betreft de montage van een gordijnrail van Gamma (uitschuifbaar). Mijn vader lukte het niet, dus nu dringend hulp gevraagd. Ik heb een betonnen plafond.

Kast Delta in elkaar zetten

Ik heb de kast Delta 200 gekocht bij Gamma maar de montage van de kast verloopt moeizaam. De kast zelf staat in elkaar maar de schuifdeuren krijg ik niet ingehangen. Graag zou ik daar op zeer korte termijn hulp bij krijgen. Wat zijn de kosten hiervoor?

Montage houten tuinkast

Carla houten tuinkast van Praxis. Afmetingen 150x61x121 cm. Bleek bij levering dat deze nog gemonteerd moet worden. Ik zoek iemand die dit voor mij kan doen. Volgens bijgeleverde handleiding kan de kast in 1,5 uur in elkaar gezet worden, hulp zo snel mogelijk gewenst, in juni.

Montage Tuinkast

Carla houten tuinkast van Praxis. Bleek bij levering dat deze nog gemonteerd moet worden. Ik zoek iemand die dit voor mij kan doen. Volgens bijgeleverde handleiding kan de kast in 1,5 in elkaar gezet worden, hulp zo snel mogelijk gewenst, in juni.

Montage design radiator badkamer

Mijn huidige radiator wil ik vervangen door een designradiator, Sinaï type. Ook heb ik nog ongeveer 2 m2 kliklaminaat dat ik op mijn slaapkamer wil vervangen, hulp van een vakman is daarbij ook gewenst. Het oude laminaat eruit halen en de nieuwe erin leggen. Het laminaat is in huis, de radiator haal ik bij Karwei.