Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Hulp bij montage van IKEA kasten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: hulp bij montage van IKEA kasten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: hulp bij montage van IKEA kasten

Radiator plaatsen

De radiator in de badkamer moet vervangen worden aangezien deze op sommige plekken begint te roesten. Appeltje eitje toch? Nou, voor mij niet. Daarom heb ik je hulp nodig! De benodigde radiator (zie: -designradiator-sinai-wit-566-watt-111x59-cm/p/B298818) staat klaar staat bij montage. De koffie en koek staan klaar! Oude radiator afvoeren eventueel.

Vaste hordeur van Bruynzeel monteren

Wij zouden graag montage hulp krijgen bij het plaatsen van de vaste hordeur (afmeting 100 x 215 cm) van Bruynzeel (700 serie).

Storemax kast monteren

Ik heb een storemax kast gekocht die inmiddels al afgeleverd is, alleen zoek ik toch hulp bij de montage van de kast. De kast is 138 cm breed en 258 cm hoog. En de schuifdeuren die ervoor komen moeten gemonteerd worden.

Hulp bij montage van IKEA kasten

Ik heb hulp nodig bij de montage van een tweetal IKEA kasten. Het kan vanaf volgende week vrijdag.

Nesling schaduwdoek monteren

Laten monteren van nesling shaduwdoek aan de gevel en paal in de tuin. Niets aanwezig, alles moet nog neergezet worden. Graag uw hulp bij de montage gewenst. Gaat om vierkant nesling doek. Graag offerte per mail, daarna neem ik contact met u op.

Gordijnrails ophangen

Ik wil graag nieuwe gordijnen kopen voor mijn woonkamer die goed isoleren, in kleur zwart of antracietgrijs van de dikste stof die er verkrijgbaar is. Het raam is 4 meter breed en heeft bijna helemaal de binnenlengte van de kamer, ongeveer 2,33 meter hoog. Ik heb nog geen materiaal gekocht en ik heb hulp nodig met de montage van de rails. Ik wil graag een offerte ontvangen voor een alles in één service.

Kast Kim monteren

Montage kast Kim (509946) van 201 x 146 x 50 cm. De oude kast is al weg. Ik krijg de kast niet in elkaar en zou graag hulp krijgen.

Rozentorens monteren

Graag hulp bij montage van twee rozenbogen gekocht bij de Praxis. Het gaat puur om het in elkaar schuiven van de onderdelen.

Zonnescherm bevestigen

Ik wil graag hulp bij het bevestigen van een zonnescherm van 4.50 meter breed met een uitval van 3 meter. De ondergrond is van steen (buitenmuur). Er zitten oude gaten in de gevel die mogelijk hergebruikt kunnen worden. Normale hoogte op de begane grond. Klant wenst eerst te weten wat de montage gaat kosten en zal dan bij Praxis het scherm aanschaffen. Klant is eventueel bereid te helpen bij het omhoog brengen van het zonnescherm.

Gordijnrail van GAMMA monteren

Het betreft de montage van een gordijnrail van Gamma (uitschuifbaar). Mijn vader lukte het niet, dus nu dringend hulp gevraagd. Ik heb een betonnen plafond.