Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Houten vlonders op maat maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: houten vlonders op maat maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: houten vlonders op maat maken

Houten vlonders leggen en spullen ophangen

Ik heb een balkon van 2 bij 5,5 meter op de 4e verdieping, met betonnen ondervloer, waar ik graag hardhouten vlonders/planken wil laten leggen.

Composiet vlonders leveren en leggen op balkon

Wij willen graag de houten vlonders op ons balkon laten vervangen door composiet vlonders. Totale afmeting balkon is circa 6,5 m2. Er staat een balkonkast op, hierdoor gaat het in totaal om een groot stuk van 155 x 370cm en een klein stukje van 47 x 80 cm. De betonvloer is niet overal gelijk qua hoogte, de diepte van de huidige vlonders ligt op 7 cm, maar er is een deel dat dieper is, zo'n 26 cm. Het is op de eerste verdieping. We zien graag een prijsopgave hiervoor!

Houten vlonders op maat maken

Graag wil ik 4 x een houten afdekvlonders voor op een boot op maat laten maken. Ik koop zelf het hout en maak een mal. Oppervlakte 2,40 (bestaande uit 2 losse delen) x 2 meter. Het betreft houten buiten bankjes van een boot ca 2.5 meter lang en 1/2 meter breed. Graag hoor ik van u wat de kosten zijn per uur voor een timmerman en of er ook kosten verbonden zijn aan het voorrijden en vooraf beoordelen van de klus.

Schaduwdoek op het dakterras monteren

We willen op ons dakterras graag een schaduwdoek monteren. Daarvoor willen we 3 of 4 bevestigingspalen stevig laten bevestigen aan het bestaande aluminium hekwerk. Eventueel kan ook overwogen worden om de palen te verstevigen aan de houten vlonders. In ieder geval is het belangrijk dat een (winddoorlatende) schaduwdoek gespannen kan worden op een dak waar het flink kan waaien. Ik wil de onderdelen zelf aanschaffen, het gaat dus met name om de bevestiging waarbij de vakman wel adviseert over materiaalkeuze en de robuustheid van een dergelijke bevestiging aan bestaand hekwerk.

Tegels leggen op balkon

Ik wil graag mijn balkon van 1.20 meter breed en plus minus 4 meter lang betegelen met kunststof tegels, nog niet besteld. Nu liggen er houten vlonders op. Ik weet niet hoe de ondergrond is. Graag wil ik de houten vlonders laten verwijderen en afvoeren. Gaarne jullie advies wat voor soort tegels.

Houten vlonders op het balkon laten leggen

Graag wil ik houten vlonders op mijn balkon laten leggen (4 hoog, geen lift aanwezig). Er liggen nu stoeptegels, met een klein randje zand en kiezels. Ik wil graag één geheel. Het balkon heeft een ronding. Op het breedste punt 1.20 en 5.40 meter lang. Graag advies over de mogelijkheden en een offerte voor leveren en het plaatsen.

Vlonders op het balkon leggen

Wie kan ons helpen met het leggen van vlonders? Op de tegels van het balkon van ongeveer 13 vierkante meter.

Balkon kindvriendelijk op laten knappen

Ik wil graag mijn balkon op laten knappen en kindvriendelijk laten maken. Het balkon is 2.10 bij 1.45 meter en heeft een ijzeren reling met een opening van 15 cm aan de onderzijde. Graag wil ik een nieuwe reling laten monteren. De vloer is nu betegeld. Of de tegels dienen te worden verwijderd en dan moeten er houten vlonders gelegd worden of er mag een dun cement laagje over de stenen gestort worden. Graag laat ik ook nog een houten bankje maken.

Klein onderhoud aan dakterras

Ik heb een huis met 2 dakterrassen in Amsterdam. Heb hulp nodig bij het verpotten van een te groot geworden bamboe in een enorme aardewerken pot. Ook moet een dood boompje naar de stort. Houten vlonders gereinigd en een paar nieuwe planten ingegraven en wat Clematissen gesnoeid. Het werk kan het beste per uur uitgevoerd, want misschien komt er iets bij.

Balkon schilderwerk en vlonders leggen

Verven van een muurtje op het balkon, houten vlonders leggen op balkonvloer en omlijsting balkon deur verven. Afmeting balkon 4 meter bij 90 cm. Vlonders koop ik waarschijnlijk bij de Karwei.