Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Houten veranda maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: houten veranda maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: houten veranda maken

Plaatsen veranda en kattenluikje

Ik wil een douglas houten veranda van 4 bij 3 meter laten plaatsen bij mij in de tuin. Veranda koop ik zelf. Tevens wil ik een bestaand kattenluikje vervangen voor een ander exemplaar. Dat kattenluik koop ik ook zelf. Afvoeren mag door de vakman gedaan worden als het goedkoop is.

Houten veranda maken

Ik zou graag een eiken houten veranda aan het huis geplaatst hebben, met zowel een geïsoleerd dak als een geïsoleerde vloer. Afmetingen zijn ongeveer, 10.50 x 4.20 x 2.60 meter.

Helft van schuur laten verwijderen

Onze rijtjeswoning heeft een lange, volledig houten schuur. Ongeveer 4.5 meter diep. Ik wil graag de schuur halveren, met behoud van het dak, zodat de andere helft een veranda wordt.

Van schuurtje naar veranda

Er staat al een schuurtje en afdak van ongeveer 5 meter bij 3 meter. Wil graag bestaande geraamte laten staan, tussenmuur van hout eruit halen en in plaats van golfplaten een dak van kunststof helder glas. Deuren verwijderen van schuurtje gedeeltelijk houten vlonder en muren aftimmeren met sloophout. Ik wil zeker weten dat het geraamte zo kan blijven staan. En het aanleggen van stroom.

Veranda

Graag willen wij een houten veranda laten bouwen met een glazen dak. Kunt u mij vertellen wat hiervoor de kosten zullen zijn? Veranda van ongeveer 4 meter breed en 2,5 meter diep hooguit. Materialen hiervoor ook leveren.

een houten veranda aanbouwen aan de ...

een houten veranda aanbouwen aan de tuinkamer met een lichtdoorlatend dak. afmetingen circa 3 bij 5 mtr.

Voor onze reeds gebouwde veranda, zoeken ...

Voor onze reeds gebouwde veranda, zoeken wij een fraai oprolbaar/opvouwbaar zonne- cq. regenscherm. Het doek moet tegen regen kunnen en is meer voor de sier dan tegen zonneschijn. De breedte is 700 cm en de uitval 300 cm. Houten balken zijn al aanwezig, dus een systeem met geleiders op de balken is ook een optie.

Aanbouw van 95m3 (37m2 plat ...

Aanbouw van 95m3 (37m2 plat dak) noorden van het land, waarschijnlijk niet heien. Indicatie materialen: betonvloer - in gevels ca 20m2 glas in houten kozijnen verwerkt- hout skeletbouw- dak afwerking bitumen. buitenwanden afgewerkt red cedar(ca. 50m2 gevel) 1 buitendeur gelijk buitenwand.dubbele houten tuindeur + glas. interieur: 4 binnendeuren in 30m1 MS wanden hoogtes van 2,5m. 2x toilet, douche en wastafel. electra en aan-afvoeren(zitten in zelfde hoek bestaand huis) tegelwerk bakkamertje van 2x2m.Tegelwerk toilet van 1x2m. Aanvullend gevraagd verbouw op 1e verdieping van kast tot kleine badkamer van 2x3m. tegelwerk en aan-afvoer, zonder toilet, met wastafel en douche. Klein timmerwerk. zoals 2x bedstee 1 persoons. Aanvullend optie veranda/terras 16m2

Vervangen van een bestaand schutting ...

Vervangen van een bestaand schutting (ongeveer 5 meter lang) door een houtenschutting met hardhouten palen (hoogte schutting 2 meter/maatwerk). Vervangen van een bestaande veranda aan de schuur (ongeveer 2 mtr diep en 6 mtr lang) afwerking dak met houten delen + singels (ook hardhouten palen / staanders). Foto's bestaande situatie beschikbaar / bezichtiging ook mogelijk.

ik zou graag een afsluitbare veranda ...

ik zou graag een afsluitbare veranda willen hebben