Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Houten tafel schuren en bewerken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: houten tafel schuren en bewerken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: houten tafel schuren en bewerken

Houten tafel schuren en bewerken

Wij hebben een eettafel van eiken hout van 220 lang. Deze heeft een waslaag en een zeer grove structuur. We zouden graag de waslaag er af willen en de bovenkant glad geschuurd. Daarna het geheel in de lak. Zie bijlage fotos.

Tafelblad opnieuw fineren

Ik wil graag een prijsindicatie ontvangen voor het fineren van een tafel. Het gaat om een ovale Arco uitschuiftafel model Multiple met de afmeting 185 x 115 cm met 2 tussenbladen van 59 x 115 cm. Ik denk aan eiken of beuken fineer. Totaal kan de tafel met tussenstukken dus 303 cm worden. De tafel rust nu op 4 aluminium poten die bekleed zijn met rubber. Ik ben ook geïnteresseerd in een frame met 4 houten poten met een schuifconstructie voor de bladen. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsindicatie.

Eiken tafel schuren en aflakken

Licht eiken houten tafel heeft 2 krassen op het blad, de afmeting van de tafel is 2 meter bij 1 meter. De tafel is met blanke (niet glanzende) lak afgewerkt. Wat zijn de kosten om de tafel te schuren en aflakken?

Antieke houten tafel schuren, lakken en tafelpoten verhogen

Wij zoeken iemand in omgeving Maastricht die onze antieke, houten eettafel kan opschuren en lakken. Afmetingen van tafelblad: 2,33m bij 0,86m. Wij willen tevens deze lage tafel verhogen. Tafelpoten verlengen met hout of ander materiaal.

Picknicktafel in elkaar zetten

Wie kan me helpen een houten picknicktafel die inklapbaar is als bankje in elkaar te zetten in de tuin? Het is een praxis tafel kant en klaar bouwpakket. Nodig een schroefmachine en ringsleutel 13. Die heb ik niet. Volgens de praxis man duurt het ong 2 a 2. 5 uur. Voor het monteren, graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Reparatie aan een zonwering

De knikarm die je op de foto ziet is flink verbogen doordat ik dat houten paneel dat je op een foto ziet er tegen aan heb gezet en toen het scherm uit liet rollen. Dat houten paneel ging naar voren en kwam klem tegen de tafel, het zonnescherm rolde door tot het dienst weigerde. Het scherm kan niet meer in en uitgerold op dit moment. Ik ben bang dat die knikarm flink beschadigd is. Ik weet niet hoe de andere armen er voor staan. Het doek is nu ook niet meer volledig gespannen. Ik kon nergens een merk van het scherm vinden, wij wonen hier pas een half jaar. Het is een heel breed scherm, misschien wel 7 meter, met 3 knikarmen. We horen graag wanneer jullie langs kunnen komen (ook ivm slecht weer en het feit dat we hem niet meer in kunnen draaien) en of jullie enige indicatie van de kosten kunnen geven.

Houten tafel en klein kastje laten schuren

Ik wil graag een tafel en kast laten schuren. De tafel is 2 bij 1 meter groot en de kast 1 bij 2 meter, deze is al uit elkaar gehaald. Het werk dient vrijdag 10 februari uitgevoerd te worden.

Grote meubelstukken verhuizen

Ik wil graag een paar grote meubelstukken laten verhuizen van Amstelveen naar Leidschendam. Het gaat om 2 banken, een zwaar houten bureau met stoel, houten tafel met 6 stoelen, houten boekenkast en een licht kunststof thuisnet en 3 delig salontafelslet met glasplaten.

Meubels opslaan vanwege verhuizing

Ivm het mogelijk vervangen van de vloer op de begane grond zou ik graag een indicatieve prijsopgave willen hebben voor het volgende. Woonkamer leeghalen en meubels opslaan voor ca. 1 week. 1 hoekbankstel, grote hoge kast, dressoir, 2 sidetables, grote houten tafel (2. 70m), eetbank, 2 salontafels, vitrinekast. Daarnaast zou de keuken ook eruit gehaald moeten worden. Kookeiland 2,5m x 1,2 m met granieten blad, Kast met apparatuur 1,2m breed en 2,2m hoog en een Amerikaanse koelkast. Graag offertes per mail.

Onderhoud aan een houten tafel

Wij hebben een vrij nieuwe hardhouten eettafel met koloniale look, van ongeveer 2 x 1 meter. Wij willen het blad laten schuren en laten lakken.