Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Houten schuur isoleren of vervangen door nieuwe schuur? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: houten schuur isoleren of vervangen door nieuwe schuur. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: houten schuur isoleren of vervangen door nieuwe schuur

Houten schuur isoleren of vervangen door nieuwe schuur

Ik zit te bedenken wat ik met mijn huidige oude houten schuur met een hellend dak moet doen. Of de huidige schuur volledig laten isoleren of een compleet nieuwe schuur op een betonnen vloer. Afmeting is 5 x 3 meter.

Windveren realiseren op mijn schuur

De houten windveren van mijn schuur zijn kapot. Graag vervangen door kunststof windveren. Het totale oppervlakte zou ongeveer 12m2 zijn.

Fundatie en betonvloer

Graag zou ik een vrijblijvende offerte willen ontvangen voor het realiseren van een betonvloer en fundatie ten behoeve van een niet gekoppelde schuur tussen twee andere schuren in. De afmetingen zijn: lengte achterzijde 5100, diepte ca. 4000 en lengte voorzijde 4200 mm. De vloer dient waterdicht te zijn en draagkrachtig voor een opbouw met spouw muren en plat dak.

Kozijnen van staal maken en houten luiken

Wij willen minimaal 3 stalen (zwarte) kozijnen voor buitendeuren laten maken en deze plaatsen in een schuur die wij gaan omtoveren tot woonschuur. Naast dit kozijn moeten er ook 2 houten luiken gemaakt worden. We hebben nog niet opgemeten maar ik gok 3 meter hoog en 2 meter breed. Inclusief 1 deur in alle kozijnen. Er moet dubbelglas in. Als jullie geen luiken maken dan vraag ik dat aan een ander bedrijf, geen probleem. Kunnen jullie mij een schatting geven hoeveel dit kost per m2 of een totaalprijs?

Schuurdeur met kozijn vervangen

Ik heb een houten schuur voor fietsen en tuinspullen. De deur en het kozijn ervan zijn voor een flink deel verrot en moeten worden vervangen. Ik wil een eenvoudige dichte houten deur, zonder raam en met een voldoende veilig slot. De deur en het kozijn moeten geschilderd (weerbestendig) worden afgeleverd. Graag duidelijkheid over wat bij de klus is inbegrepen en waar ik zelf voor moet zorgen.

Planken vervangen van de schuur

Ik ben op zoek naar een timmerman die 3 zijden van mijn houten schuur kan vervangen. Schuurzijde is naar schatting ongeveer 3 bij 3 meter. Graag schuurdeur meenemen in de offerte.

Slopen en afvoeren vakantiewoning, schuur en hekken

Ik wil een houten stacaravan (3 x 10 m) laten slopen en afvoeren, gemeubileerd in overleg. Ook een houten schuur van 2 x 2,5 meter slopen en afvoeren, incl. tuinhekken. De caravan staat op een camping en is rondom goed bereikbaar. Genoeg ruimte om containers te plaatsen.

Stacaravan en schuur slopen en afvoeren tegels verwijderen

Aluminium Stacaravan (3x10 m) slopen en afvoeren, 20 m2 tegels (30x30 cm) verwijderen en afvoeren. Houten schuur 2x2,5 slopen en afvoeren. De caravan staat op een camping en is rondom goed bereikbaar. Genoeg ruimte om containers te plaatsen.

Golfplaten dak op houten schuur vervangen

Ik heb een houten schuur 6 X 4,5 meter. Met golfplaten dak die vernieuwd moet worden. Graag vervangen voor dakpanplaten, inclusief panlatten en regelwerk. Oppervlakte 36 m2.

Plaatsen roldeur in houten schuur

Wij krijgen 20 mei de sleutels van ons huis en wij hebben allebei een motor. Achter staat een stenen schuur met daaraan vast (binnen doorgebroken) een houten schuur. De deur die nu naar het brandpad opent is niet breed genoeg voor de motoren. Wij willen dan ook graag een oplossing in de vorm van een (electrische) roldeur. Vanwege de motoren graag een die niet te makkelijk te forceren is. We denken aan een breedte van 120 cm. Houten gedeelte schuur: 245 cm breed 250 cm hoog De bestaande deur is 80 bij 210 en sluit aan op het stenen gedeelte. Bijgevoegd de foto's van de schuur.

Partners

Partners van Casius