Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Houten jaloezie in breedte en lengte inkorten en ophangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: houten jaloezie in breedte en lengte inkorten en ophangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: houten jaloezie in breedte en lengte inkorten en ophangen

Houten jaloezie in breedte en lengte inkorten en ophangen

Ik wil graag een offerte om een klus uit te voeren. Ik heb onlangs een houten jaloezie (wit) besteld bij Gamma 220 x 220 cm. Deze moet in de breedte enkele centimeters smaller gemaakt worden en in de lengte op ongeveer 150 cm ingekort worden en in de (betonnen) dag bevestigd worden.

Diverse klussen in huis

Ik wil een aantal zaken in mijn huis laten monteren. Het betreft ophangen twee lampen, plaatsen deurkruk, monteren/ plaatsen verduistering rolgordijnen (Velux) op twee dakramen en monteren/ plaatsen houten jaloezie op slaapkamer. Alles is op maat gemaakt. Alle kozijnen zijn van hout. De materialen zijn al aangeschaft.

Raamdecoratie inkorten

Ik wil 1 duo rolgordijn (circa 2,20m lang) en 1 houten jaloezie (circa 80cm lang) in de breedte laten inkorten. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Jaloezie inkorten en ophangen

In de breedte inkorten (aluminium), 1cm per kant en ophangen in het houten kozijn. Het is een jaloezie van 2 meter breed en 1,64 meter hoog. Liefst zoveel mogelijk per telefoon, ik heb zelf geen internet.

Houten jaloezie inkorten

Ik wil graag een houten jaloezie inkorten in de breedte. Hij is nu 80 x 180 cm, ik wil graag 70 cm, kan dit en wat kost dit?

Jaloezieën in de breedte inkorten

Ik heb 3 houten jaloezieën bij Gamma gekocht online en op maat laten maken. Nu is er 1 jaloezie in de breedte te lang, in plaats van 145 moet deze 143 zijn. Kunnen jullie deze voor mij inkorten en wat gaat dat kosten?

Houten jaloezieën inkorten

Ik heb 2 houten jaloezieën op maat besteld bij de Gamma. Echter zijn beiden te breed uitgevallen door een verkeerde berekening. De ene jaloezie moet met 1 cm ingekort worden en de ander met 5 cm in de breedte ingekort worden. Graag zou ik een prijsindicatie willen ontvangen. Alvast bedankt.

Houten jaloezie op maat maken

Ik heb 2 houten jaloezieën van Deco Mode 50mm gekocht. Deze moeten beiden aan weerskanten iets worden afgezaagd, de ene ongeveer 4 cm aan iedere kant, de ander ongeveer 7,5 cm weerskanten op een hoogte van 1.60 meter. In de lengte moeten er een paar latten af. De bovenste bak is metaal. Is er iemand die dit kan doen? Zo ja wat kost dat? Graag in de middag of avond contact met mij opnemen.

Horizontale aluminium jaloezieën ophangen

Ik wil offerte voor het ophangen van een aantal horizontale jaloezieën. Betreft een vijftal standaard ramen. De jaloezieën moeten op het houten kozijn worden gemonteerd. Een jaloezie is 1720 mm breedte en 1370 hoogte, 1 x 770 breedte en 1370 mm hoogte, 1 x 1490 mm Breedte en 2030 mm hoogte, 1 x 1430 mm breedte en 2030 hoogte, 1 x 780 mm breedte en 2030 mm hoogte.

Houten jaloezie plaatsen

Wat kost een hout jaloezieën van breedte 2.63 en 1.47 lang van 50 cm breed en voor welke korting kan ik in aanmerking komen?