Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Horren vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: horren vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: horren vervangen

Horren vervangen

Ik ben op zoek naar een klusser die 3 oude horren kan verwijderen en kan vervangen door Bruynzeel (of andere) horren. Afmetingen zijn 52x143 cm, 45x132 cm en 45x135 cm. Eventueel in overleg meer horren vervangen, afhankelijk van de mogelijkheden.

Horren plaatsen voor drie ramen

Ik wil graag 3 horren laten plaatsen voor ramen. Ik zal deze hor pakketten zelf aanschaffen maar deze zullen eventueel nog wel op maat gezaagd moeten worden. Daarnaast is van 1 raam, het sluitmechanisme kapot, deze moet vervangen worden. Echter heb ik daar geen materialen voor.

Rolhorren vervangen

Graag laat ik 4 rolhorren monteren. De oude rolhorren moeten nog verwijderd worden. De nieuwe horren moet ik nog aanschaffen. Deze moeten dan ook nog op maat gemaakt en gemonteerd.

Gaas in horren vervangen

Ik ben op zoek naar iemand die het gaas in 4 hor ramen kan vervangen. Het zijn asymmetrische horren die aan de buitenkant van koekoeksramen zitten. De deurtjes zijn nog goed, alleen het gaas moet vervangen worden. De afmetingen zijn ongeveer 0.6 x 1 meter. Ik heb in principe niet de materialen in huis.

Raam horren monteren op houten kozijnen

Graag wil ik 2 raam horren laten monteren en een derde laten herstellen. Deze horren heb ik reeds aangeschaft, maar ze moeten nog wel op maat gemaakt worden. Het zijn rol horren van bruynzeel, de 400 en 600 serie. Eentje heb ik zelf gemonteerd maar dit is niet helemaal goed gelukt, deze rolt niet goed op. Indien deze niet herstelt kan worden moet deze vervangen worden. De ramen zijn 1,26 meter hoog, 54,cm breed en 69cm breed. Graag ontvang ik een offerte.

Doucheset vervangen, horren en rolgordijnen plaatsen

Betreft het vervangen van de douchekraan, gijstang en douchekop. Tevens wel ik graag graag horren en rolgordijnen voor een tweetal Velux dakramen laten plaatsen. Deze zijn waarschijnlijk al op maat gemaakt. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Gaas in schuifhorren vervangen

Ik wil in drie bestaande op maat gemaakte schuif horren het gaas vervangen. Het gaat om een hor van 40 bij 80 cm en de andere twee zijn 1.10 bij 1.10 meter.

Gaas van horren laten vervangen

Wij hebben 5 horren waarvan het gaas vervangen moet worden.Het gaat om 4 kunststof inzet raam horren van ongeveer 120 x 150 cm en 1 kunststof hordeur van ongeveer 200 x 100 cm. Graag ontvang ik een totaalaanbieding voor de levering en montage.

Horren in ramen laten maken

Ik wil in 3 slaapkamerramen en in 1 zolderdakraam een hor laten inmeten en monteren. Mijn raamhaakjes om de ramen te openen zijn nog ouderwets (met van die gaatjes), dus die moeten ook vervangen worden.

Horren repareren of vervangen

De hor is stuk en kan niet meer heen en terug. De hor is 230 cm hoog en 130 cm breed. Graag laat ik dit repareren.