Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Horren monteren in kunststof kozijnen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: horren monteren in kunststof kozijnen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: horren monteren in kunststof kozijnen

Horren monteren in houten kozijn

Graag wil ik vrijblijvend een offerte om twee deur rolhorren te laten monteren. Het gaat om een standaard maat. De horren moet nog aangeschaft worden maar ik wil eerst een totale prijsindicatie hebben.

Maatwerk horren monteren

Ik wil graag een offerte aanvragen voor het op maat maken en monteren van 3 horren. Het gaat om 3 ramen die naar binnen kiepen. Afmetingen zijn 48 x 110 cm. Graag ontvang ik van u een schatting van de prijs.

Horren monteren in een aluminum kozijn

Ben voor ons huis opzoek naar een op maat gemaakte hordeur voor een enkele schuifpui deur. Moet in het kozijn worden gemonteerd. Er zit voor het kozijn een rolluik gemonteerd wat de montage eventueel kan belemmeren. Maten zijn breed 102 cm en hoog 256 cm

Horren monteren in kunststof kozijnen

Graag wil ik maatwerk horren in huis. Het gaat over een draai-kiepraam en naar binnen openslaande deuren. Alles in kunststof kozijnen. De afmetingen heb ik niet.

Horren plaatsen in houten kozijnen

Graag wil ik 2 hordeuren en 1 raamhor laten monteren van bruynzeel. Zijn al aangeschaft.

Horren monteren in houten kozijnen

Graag wil ik 2 hordeuren en 1 raamhor laten monteren van bruynzeel. Zijn al aangeschaft.

Horren aanbrengen in houten kozijnen

Graag wil ik 2 hordeuren en 1 raamhor laten monteren van bruynzeel. Zijn al aangeschaft.

Meerdere horren monteren

Graag ontvang ik een indicatie voor het plaatsen van 12 horren in onze woning. Ik wil gewoon een indicatie hoeveel het kost. Het gaat om 12 ramen.

Horren in houten kozijnen monteren

Ik wil graag vier horren laten monteren in houten kozijnen op de eerste verdieping. Het zijn normale kozijnen, ik weet de afmetingen alleen niet precies. Materialen en startdatum in overleg in verband met andere uitvoerende klussen.

Horren monteren in houten kozijnen

Graag zou ik 4 raamhorren willen laten monteren. Horren zijn aangeschaft, moeten alleen nog worden gemonteerd. Betreft 4 horren in slaapkamer.