Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Horren monteren in houten kozijnen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: horren monteren in houten kozijnen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: horren monteren in houten kozijnen

Horren leveren en monteren na waterschade

Ik heb waterschade in mijn woning. Ik wil graag een globale offerte ontvangen voor het leveren en monteren van een deurhor (binnenmaat kozijn 199 x 85 cm) en voor een hor voor een boven(klap)raampje (maat 80 x 25,5 cm). Het gaat om horren met een standaard uitvoering. Ik heb de offerte nodig voor mijn verzekeringsclaim. Afhankelijk van de reactie van de verzekeraar is de klus ook uitvoerbaar.

Horren monteren in houten kozijnen

Ik wil graag 3 horren laten monteren in vierkante ramen die naar binnen openen (2 x kiep 75 x 68 cm, 1x regulier 70 x 70 cm). De horren moeten (semi-) permanent zijn/ alleen te verwijderen voor het ramen zemen. Ik weet niet precies welk materiaal hiervoor handig is, indien mogelijk, kan de vakman mij informeren/ adviseren wat ik hiervoor het beste kan kopen of bestellen. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Horren in dakramen monteren

Het gaat om 3 rolhorren voor dakramen, 78 cm breed, 98 cm hoog. De horren zijn al in huis, maar deze moeten nog op maat gemaakt en gemonteerd worden.

Plissehorren monteren

Dubbele naar buitendraaiende deuren waar 2 plisse horren geplaatst moeten worden. Het zijn houten kozijnen. De horren moeten op het kozijn komen.

Horren monteren

Wij hebben onlangs 3 horren besteld voor onze slaapkamers. Deze kunnen wij er zelf niet inkrijgen en de kiepramen moeten er opnieuw voor worden afgesteld. De diepte moet worden aangepast. Graag zouden wij hier hulp voor in willen schakelen.

Deurhorren en raamhorren monteren

Graag laten wij 2 hordeuren (voor openslaande deuren woonkamer en slaapkamer) en 2 raamhorren monteren. De horren moeten nog worden gekocht maar we willen graag eerst iemand alles laten opmeten. Graag ontvang ik een offerte.

Deurhorren monteren in het kozijn

Graag willen we weten wat het kost om twee deur horren (plissé) van bruynzeel te laten plaatsen, in het houten kozijn van de dubbele tuindeuren. Het kozijn is 165 bij 207 cm. De horren hebben we reeds besteld en worden deze week verwacht. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Horren monteren in houten kozijnen

Graag laat ik horren monteren op 1 deur en 4 ramen. Het huis heeft houten kozijnen. De horren zijn al gekocht. Er hoeft alleen nog op maat gemaakt en geplaatst worden. De kozijnen zijn goed in staat. Graag een prijsopgave hiervoor.

2 horren monteren

Graag laat ik 2 horren plaatsen. Het gaat om 1 plisséhor in het kozijn van mijn balkondeur en 1 hor op mijn slaapkamer kozijn. Ik heb de materialen inmiddels opgehaald bij Gamma. Ik hoor graag vooraf wat de kosten zijn van de montage.

Rolhorren monteren in houten kozijnen

Graag laat ik rolhorren monteren. Deze horren heb ik reeds aangeschaft en zaterdag aanstaande in huis, maar ze moeten nog wel op maat gemaakt worden en worden gemonteerd en afgesteld. Het gaat om 2 ramen van 226 x 110 cm waar ieder 3 rolhorren in moeten, in totaal dus 6. Graag verneem ik een vaste prijs hiervoor.

Partners

Partners van Casius