Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Horren monteren in houten kozijnen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: horren monteren in houten kozijnen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: horren monteren in houten kozijnen

Rolhorren vervangen

Graag laat ik 4 rolhorren monteren. De oude rolhorren moeten nog verwijderd worden. De nieuwe horren moet ik nog aanschaffen. Deze moeten dan ook nog op maat gemaakt en gemonteerd.

Inmeten en monteren van shutters, rolgordijnen en horren

Ik wil voor de achterste schuifpui die bestaat uit een deur van 90 x 220 cm, en ramen tot op de grond waarvan 1 een kiep/tuimelraam is (200 x 220), shutters laten inmeten en monteren. De shutters moeten daarna op maat gemaakt worden en wil ik bij gamma bestellen. Graag zou ik willen weten wat dat gaat om dit te laten doen. Ook heb ik boven twee Velux dakramen waarvoor ik rolgordijnen en horren wil laten opmeten en plaatsen. Graag ontvang ik hiervoor offertes. Met vriendelijke groet,

Horren monteren

Graag laat ik die rolhordeuren monteren. Deze heb ik nog niet aangeschaft. Ik wil deze kopen bij gamma en laten plaatsen door Gamma. De afmetingen van de deuren/kozijnen zijn als volgt: 1. Rolhordeur voor deur 90 x rolhordeur voor deur 100 x rolhor voor raam 90 x 120. Graag ontvang ik een kostenspecificatie en data waarop het eventuele indicatie van beschikbaarheid van specialist.

Horren laten monteren

Het betreft 3 x hor schuin dakraam zolder en 1 x hor deur in de keuken. Of jullie voor het materiaal en de montage kunnen zorgen. Het betreft een huurhuis, graag zo goedkoop mogelijk. De afmetingen zijn als volgt: Hor deur: 2200 mm hoog x 860 mm breed Raam hor 1: 605 x 530 mm Raam hor 2: 1030 x 805 mm Raam hor 3: 1010 x 805 mm

Horren inkorten en monteren

Ik wil graag 2 plisséhorren inkorten en monteren. Horren worden zelf aangeschaft. De maat is standaard 83 x 155 cm moet worden 75 x 155 cm. Het gaat om de Bruynzeel 500 serie.

Horren leveren en monteren na waterschade

Ik heb waterschade in mijn woning. Ik wil graag een globale offerte ontvangen voor het leveren en monteren van een deurhor (binnenmaat kozijn 199 x 85 cm) en voor een hor voor een boven(klap)raampje (maat 80 x 25,5 cm). Het gaat om horren met een standaard uitvoering. Ik heb de offerte nodig voor mijn verzekeringsclaim. Afhankelijk van de reactie van de verzekeraar is de klus ook uitvoerbaar.

Horren monteren in houten kozijnen

Ik wil graag 3 horren laten monteren in vierkante ramen die naar binnen openen (2 x kiep 75 x 68 cm, 1x regulier 70 x 70 cm). De horren moeten (semi-) permanent zijn/ alleen te verwijderen voor het ramen zemen. Ik weet niet precies welk materiaal hiervoor handig is, indien mogelijk, kan de vakman mij informeren/ adviseren wat ik hiervoor het beste kan kopen of bestellen. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Horren in dakramen monteren

Het gaat om 3 rolhorren voor dakramen, 78 cm breed, 98 cm hoog. De horren zijn al in huis, maar deze moeten nog op maat gemaakt en gemonteerd worden.

Plissehorren monteren

Dubbele naar buitendraaiende deuren waar 2 plisse horren geplaatst moeten worden. Het zijn houten kozijnen. De horren moeten op het kozijn komen.

Horren monteren

Wij hebben onlangs 3 horren besteld voor onze slaapkamers. Deze kunnen wij er zelf niet inkrijgen en de kiepramen moeten er opnieuw voor worden afgesteld. De diepte moet worden aangepast. Graag zouden wij hier hulp voor in willen schakelen.