Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Horren aanbrengen in houten kozijnen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: horren aanbrengen in houten kozijnen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: horren aanbrengen in houten kozijnen

Horren monteren op houten kozijnen

Graag laat ik 4 horren aanbrengen: 3 horren voor 3 dakramen met een afmeting van 77 x 80 cm. Als het kan ook met een zonnescherm. En dan is er nog een inzethor voor een raam met een afmeting van 80 x 40 cm. Graag voor de zomer de klus starten.

Horren aanbrengen

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het aanbrengen van 3 horren op de eerste verdieping van ons huis. Het zijn 2 kiep/draairamen naar binnen met een kunststof kozijn en 1 draairaam naar buiten met een houten kozijn. Graag ontvang ik een indictie via mail daar ik telefonisch minder goed bereikbaar ben.

Raamhorren en dakraamhor monteren

Wij willen een aantal horren in huis aanbrengen, maar weten niet hoe deze aangebracht moeten worden. Aan de binnenkant of buitenkant, in de dag/op de dag? Het gaat om 3 ramen en een dakraam. De vakman dient de horren in te meten, te leveren en te plaatsen.

Plinten, horren en kranen monteren

Plint keukenblok monteren, lamp badkamer aanbrengen, kraan van toilet loopt slecht, kraan keuken vastzetten, plint slaapkamer monteren en magneet raamhorren aanbrengen.

1. Doorgang tussen zitkamer en ...

1. Doorgang tussen zitkamer en slaapkamer dichtmaken (muur plaatsen). 2. Appartement witten 2. Spachtelputz in zitkamer en hal 3. Twee slaapkamers behangen Overige (kleinere) klussen: 4. Lambrizering aanbrengen op muurtje tussen zitkamer en keuken 5. Radiatoren lakken 6. Hang -en sluitwerk van deur naar balkon en van een draaivalraam repareren; 7. Horren voor ramen en deuren maken en aanbrengen Werkzaamheden s.p.v. begin januari uit te voeren