Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Horizontale jaloezie ophangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: horizontale jaloezie ophangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: horizontale jaloezie ophangen

Horizontale jaloezie ophangen

Ik wil graag een horizontale jaloezie laten monteren. De kwaliteit van de muur en het kozijn waar de jaloezieën aan moeten worden opgehangen is niet goed. Bij het boren komt snel gips los. Ik zoek een vakman die desondanks de raamdecoratie kan monteren.

Horizontale jaloezie monteren

Graag monteren van horizontale jaloezie (afmeting 1.99 cm).

Horizontale jaloezieën monteren

Zeven horizontale jaloezieën monteren. Het betreft 2 raamkozijnen met beide 1 jaloezie van 2 meter, 1 van 1 meter, 1 dubbele (totaal 4 meter) en 1 dubbel van 1 meter en van 2 meter. Inmeten is niet nodig en ik kan ze zelf iets inkorten.

Raamdecoratie inmeten en ophangen

Ik wil graag het inmeten, maken en ophangen van een rolgordijn (slaapkamer) en 2 horizontale jaloezie (badkamer) realiseren. Het rolgordijn moet Soft shades - 'Raffia' (verduisterend), ongeveer 230 cm breedte, 165cm hoogte zijn. En bij de jaloezieën: Loft - 'Schroef', eerste ongeveer 147 cm breedte, 150 cm hoogte: tweede ongeveer 133 cm breedte, 150 cm hoogte.

Horizontale aluminium jaloezie monteren

Ik wil bestellen en te installeren horizontale jaloezie (aluminium) kleur: WIT, productnummer: 523864, type: 180 x 180 cm, 201, lengte: 25 mm, prijs: 37,46 euro per stuk. Ik wil graag 2 (twee) stukken te bestellen. Is het mogelijk om te leveren en te installeren om zo snel mogelijk, wenselijk op maandag 26 juni? Ik zal wachten uw antwoord op mijn e-mail: Mila-

Jaloezie op maat maken en ophangen

Ik wil graag een horizontale jaloezie op maat laten maken en ophangen. Wellicht is het handig dat er iemand vooraf een en ander komt beoordelen?

Horizontale aluminium jaloezieën ophangen

Ik wil offerte voor het ophangen van een aantal horizontale jaloezieën. Betreft een vijftal standaard ramen. De jaloezieën moeten op het houten kozijn worden gemonteerd. Een jaloezie is 1720 mm breedte en 1370 hoogte, 1 x 770 breedte en 1370 mm hoogte, 1 x 1490 mm Breedte en 2030 mm hoogte, 1 x 1430 mm breedte en 2030 hoogte, 1 x 780 mm breedte en 2030 mm hoogte.

Horizontale houten jaloezie smaller maken

Ik wil graag een horizontale jaloezie aan beide kanten 2 cm laten inkorten, dus in totaal 4 cm.

Kunststof en houten jaloezieën monteren

Ik wil graag een verticale kunststof jaloezie laten plaatsen. Maat 180 x 150 cm. En ik wil graag een horizontale houten jaloezie plaatsen. Maat 180 x 150 cm. Wat gaat dit kosten?

Inkorten GAMMA horizontale jaloezie

Ik wil het volgende; - in laten korten van een 4-tal GAMMA horizontale jaloezie hout 50 mm 944 wit. Ik heb de volgende kozijn maten; 2x 100x148 cm 2x 100x196 cm Kunt u mij hiervoor een offerte doen toekomen? In de winkel werd aangegeven dat het op de site heel gemakkelijk zou zijn om dit ook te kunnen bekijken, maar heb het niet kunnen vinden.