Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Hordeur en raamhor monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: hordeur en raamhor monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: hordeur en raamhor monteren

Hordeur en raamhor plaatsen

Ik wil een hordeur plaatsen en een raamhor plaatsen. De afmetingen zijn 89 bij 203 cm.

Horren en plafondventilator monteren

Een klusbedrijf die de volgende dingen kan uitvoeren: - Op de balkondeur een hor laten monteren en op maat maken. (Bruynzeel lamellen hordeur 700 serie grijs 120 x 260 cm). - Een inzet raamhor (kiepkantelraam) monteren en op maat maken. - Een plafondventilator monteren (eventueel 2 afhankelijk aan de offerte). Waar mogelijk alle materialen meenemen door de professional (niet in staat deze zelf te halen in verband met handicap). Graag overleg hierover Zo spoedig mogelijk in verband met handicap. De klant helaas niet helpen in de montage wel uitleg geven.

Hordeur en raamhor monteren

Moeten op maat gemaakt, gaat om een stevige hordeur voor de voordeur en een stevige hor in het raam. Gaat er om dat katten het niet kunnen open duwen of kapot trekken.

Hordeur en raamhor monteren

Ik wil graag een plissé hordeur en een hor voor een kiepraam die naar binnen opent laten monteren.

Hordeur en raamhor plaatsen

Graag laat ik een hordeur en een raamhor plaatsen. De oude hordeur moet nog wel verwijderd worden en de nieuwe horren moeten nog op maat gemaakt worden. Zaterdag 5 augustus heb ik de horren in huis.

Raamhor en hordeur plaatsen

Graag wil ik een aantal klussen laten uitvoeren. Te weten: * 1 raamhor plaatsen voor slaapkamer, aan de buitenkant op het balkon; * 1 hordeur vervangen voor balkondeur. De materialen heb ik nog niet in huis, ik kan hier wel wat advies bij gebruiken.

Hordeur en raamhor plaatsen

Ik wil graag een hor in het raam en in de balkondeur. Die in het raam mag vastzitten, die in de deur moet gemakkelijk open en dicht te maken zijn. Het raam gaat naar binnen toe open en is ongeveer h 113 x b 95. De balkondeur gaat naar buiten open en is ongeveer h 210 x b 90. Graag zou ik weten welke mogelijkheden er zijn en offertes aangeboden krijgen. Als u een foto van raam en/of deur wilt hebben dan hoor/lees ik dat graag zo snel mogelijk. Met vriendelijke groet en bij voorbaat dank.

Horren plaatsen bij een deur en raam

Ik wil graag een hordeur en een raamhor laten plaatsen, ik heb geen materialen in mijn bezit. De deuren en ramen slaan naar binnen open. Bijgaand foto's ter info. Ik laat hier graag alles inmeten en ontvang daarna uw offerte.

Hordeur en raamhor laten monteren

Ik wil voor mijn naar buiten draaiende balkondeur (kunststof) een hordeur gemonteerd hebben. Waarschijnlijk een rolhordeur. Maar ik weet niet of het past, de deur zelf lijkt ook niet helemaal haaks. Durf meetwerk niet aan en zodoende dus ook niet tevoren de hor te kopen. Hetzelfde geldt voor aanschaf en montage van raamhor slaapkamer. Is het mogelijk dat u éérst komt opmeten, waarna ik met die exacte gegevens de spullen koop en u komt monteren?

Horren monteren in houten kozijnen

Graag wil ik een hordeur en een raamhor laten monteren. Ik moet de horren nog aanschaffen, ik sta open voor advies. Ze zullen sowieso nog wel op maat moeten worden gemaakt en worden gemonteerd en afgesteld. Ik heb stevige horren nodig (geen magneetsluiting) vanwege mijn 14 maanden oude jongen, die alles open en stuk trekt. De hordeur is voor bij de balkondeur die naar buiten opent. De raamhor is voor het keukenraam dat naar binnen opent. Het gaat om houten kozijnen.