Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Hordeur plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: hordeur plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: hordeur plaatsen

Hordeur van Bruynzeel plaatsen

Ik wil bij de plaatselijke Gamma een Bruynzeel hordeur 600 kopen en laten plaatsen. Maat: 105 x 215 cm. De deur waarop deze moet worden geplaatst is 93 x 215 cm, gerekend vanaf de buitenkant van het kozijn. De deuropening is 80 x 210. Is dit de juiste hordeur en kunt u mij een vrijblijvende prijsopgave doen voor het plaatsen?

Hordeur monteren

Ik wil een hordeur plaatsen in de kamer. Dit moet ook opgemeten worden.

Bruynzeel hordeur plaatsen

Bruynzeel hordeur plaatsen. Afmeting 2.05 meter x 85 cm.

Hordeur plaatsen

Ik wil graag een hordeur naar het balkon laten plaatsen, zodat de balkondeur die naar buiten opent, ook open kan zijn en het konijn, dat binnen los huppelt niet ontsnapt. Ik heb ook hulp nodig bij het opmeten en uitzoeken van de passende deur. Ook zou ik willen weten, wat het kost een rolhor in een raam te plaatsen. Gaarne offerte.

Horren en screen plaatsen

Ik wil graag een offerte voor het plaatsen van: 1 screen/rolluik 220 x160 (begane grond) Inzethor voor twee ramen van ca. 150x70cm Rolhor voor dakraam 40x110cm Rolhor voor dakraam 50x110cm Rolhor voor dakraam 140x160cm Plisse Hordeur 201x100cm

Deurhor plaatsen

Ik wil graag dat er 1 hordeur wordt gemonteerd in een houten deurkozijn. Het kozijn heb ik niet opgemeten.

Hordeur laten monteren

Ik wil een hordeur laten plaatsen.

Hor in achterdeur plaatsen

Ik wil graag een uitschuifbaar horscherm laten plaatsen in de achterdeur. De oude hordeur is/wordt weggehaald. Het nieuwe horscherm is aanwezig. Het moet op het deurkozijn geplaatst worden. Het merk van het horscherm is (waarschijnlijk) Bruynzeel.

Hordeur laten plaatsen

Ik wil een hordeur laten plaatsen. De hordeur moet nog aangeschaft worden dus ik ken de afmetingen niet. Het gaat om een standaard balkondeur van ongeveer 80 bij 201,5 cm.

Hordeur laten plaatsen

Ik wil graag een hor laten plaatsen, het gaat om een deurhor. Zowel de breedte als hoogte moet worden aangepast. Ik hoor graag wat hier de kosten voor zijn, bij voorbaat dank.