Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Hordeur monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: hordeur monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: hordeur monteren

Plisse hordeur van Bruynzeel monteren

Monteren plissehordeur van Bruyenzeel

Hordeur laten opmeten en monteren

Graag wil ik een hordeur laten opmeten en monteren. De maten die ik zelf heb opgemeten (indicatief) 112x91/92cm. Dus nog nameten door expert.

Hordeur monteren op kozijnen

I heb een plisse hordeur besteld, die wil ik graag laten monteren door een vakman. Het probleem is dat mijn drempel is 2cm langer dan de kozijn, waardoor de linker en rechter frame niet goed kunnen passen. Helaas heb ik het apparaten niet om metal te zaggen. Als u een montageservice aanbiedt, laat mij de gedetaileerde offerte weten. Dank u voor uw aandacht! N.S. Graag niet bellen tijdens werkuren.

Plissé hordeur laten monteren

Ik wil een hor laten plaatsen van 245 bij 174 cm.

Bruynzeel hordeur monteren

1x bruynzeelhordeur monteren op de balkondeur binnen kant deur (woonkamer zijde) Houte kozijn

Hordeur van Bruynzeel plaatsen

Voor de Bruynzeel plissé hordeur 500 serie grijs 98 x 199 cm zoek ik iemand die deze op maat in mijn keukendeur kan monteren. De hor moet verkleind worden. Zelf wil ik dit niet verpesten. Voor een klusjesman zo gedaan.

Plisse hordeur in de schuifpui monteren

Plissé hor deur in een schuifpui laten monteren. Er zit er nu ook al 1, maar het gaas is stuk. De schuifpui is 180 breed en 230 cm hoog.

Hordeur bij de achterdeur monteren

Ik wil een hordeur laten ophangen bij de achterdeur, wat kost dat?

Hordeur en inzethor plaatsen

Hordeur (wellicht) inmeten en monteren en inzethor voor kiepkantelraam plaatsen. De horren moeten nog aangeschaft worden.

Horren monteren in houten kozijnen

Graag laat ik 4 horren monteren in openslaande deuren op de begane grond. De kozijnen zijn van hout. Het betreft: 4 x Bruynzeel lamellen hordeur 700 serie grijs 120 x 260 cm. Deze heb ik reeds gekocht, uitvoeren vanaf 16 mei.