Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Hordeur monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: hordeur monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: hordeur monteren

Plissé hordeur monteren

Ik zie op tegen het monteren van een Bruynzeel hordeur, serie 700, inclusief een opbouwkader voor onze schuifdeur. Totale materiaalkosten 395,90 euro Wat kost het als u deze klus overneemt?

Hordeur monteren

Ik wil een hordeur inde keuken laten monteren. Hebt U iemand die kan me helpen met afmetingen en montage a.u.b.?

Hordeur, hor inzetramen en Luxaflex monteren

Ik wil meerdere horramen laten monteren, een hordeur en een Luxaflex.

Bruynzeel hordeur laten monteren

Als ik bij jullie een bruynzeel plisse hordeur koop, plaatsten jullie dan ook voor mij? En wat kost het plaatsen?

Plissé hordeur monteren

Wij willen als Gamma-klantenservice graag een prijsopgave ontvangen voor de montage van een plissé hordeur bij een klant van ons. De klant heeft al enkele keren een nieuwe hordeur bij ons opgehaald, maar de montage gaat dan steeds mis. We willen graag uw prijsopgave ontvangen voor de montage, zodat we die met de klant kunnen bespreken. Als zijakkoord geeft, kunt u via het mobiele nummer contact opnemen met de klant voor een montage-afspraak. De montagekosten worden door de klant betaald. Zij heeft geen mailadres.

Rolhor voor een deur monteren

Voor een schuifpui een rolhordeur monteren. Een Bruynzeel hordeur met een vaste maat, ik denk niet dat hij op maat gemaakt hoeft te worden. De rolhordeur is nog niet aangeschaft omdat ik graag eerst wil weten wat de kosten zijn.

Plissé hordeur op maat maken en monteren

Ik heb een plissé hordeur gekocht en wil deze hier graag op maat laten maken en monteren in een houten kozijn. Ik hoor graag vooraf van u wat de kosten zijn.

Plissehordeur monteren in een houten kozijn

Graag laat ik 1 plisse hordeur op de begane grond monteren. Deze hordeur heb ik reeds aangeschaft en in huis, maar moet nog wel op maat afgesteld worden en gemonteerd. Het gaat om een houten kozijn. Een opbouwkader (in pakket) zal nodig zijn, gezien hendel van deur uitsteekt. Graag netjes afwerken.

Plissé hordeur monteren in houten deurkozijn

Plisse hordeur monteren in de houten deurkozijn. Bestaande is stuk. Binnenmaat 85 bij 207 cm.

Hordeur monteren in houten kozijn

Graag wil ik 1 hordeur laten monteren met een aluminium stootbord aan de onderkant. De hordeur moet nog op maat gemaakt worden: breedte binnenzijde kozijn is 87 cm, hoogte 200 cm, breedte met kozijn 99 cm.

Partners

Partners van Casius