Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Hor op maat maken en plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: hor op maat maken en plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: hor op maat maken en plaatsen

Hor monteren in kunststof deurkozijn

Graag laat ik een hordeur monteren. Deze hordeur heb ik aangeschaft en moet nog op maat (0 x 2.10 meter) worden gemaakt en gemonteerd.

Hor op maat maken en plaatsen

Ik heb de horren al klaar liggen alleen zit het in een bouwpakket. Het moet dus nog opgemeten en in elkaar gezet worden en geplaatst worden. Het zijn er 3 stuks.

Rolhor voor raam monteren

Graag wil ik een raamrolhor laten monteren. Het betreft een Bruynzeel rolhor 500 serie, maat van de hor is 63 x 150 cm, wit ral 9010. Hor moet aan de binnenkant van het houten kozijn worden geplaatst en de lengte moet iets ingekort worden. Graag een prijsopgaaf hiervoor.

Horren leveren en monteren na waterschade

Ik heb waterschade in mijn woning. Ik wil graag een globale offerte ontvangen voor het leveren en monteren van een deurhor (binnenmaat kozijn 199 x 85 cm) en voor een hor voor een boven(klap)raampje (maat 80 x 25,5 cm). Het gaat om horren met een standaard uitvoering. Ik heb de offerte nodig voor mijn verzekeringsclaim. Afhankelijk van de reactie van de verzekeraar is de klus ook uitvoerbaar.

Lamellenhor op maat maken

Ik ben op zoek naar een lamellen hor met de dagmaat van 183x240. Het idee is om lamellen met een lengte van 240 bovenaan aan elkaar te naaien met een zoom. Door deze zoom kan vervolgens een telescoop stang geschoven worden waarna hij tussen de staanders van de kunststof schuifpui worden geklemd. De telescoopstang is bij voorbeeld Sealskin Seallux telescopische douchestang aluminium 125-220 cm 28 mm. Andere ideeën zijn welkom. Een vaste hor is niet mogelijk in verband met huisdieren die in en uit lopen. Daardoor is de bestaande hordeur al een paar keer gesneuveld.

3 horren op maat maken en monteren in houten kozijnen

Graag zouden wij 3 raamhorren laten monteren en op maat laten maken op de 1e verdieping. Wij kopen de raamhorren bij Gamma en zorgen dat die hier op tijd klaar liggen. Het gaat om de plissé hor uit de 500 serie, aluminium, maat 103 x 155 cm. Graag ontvangen wij een vrijblijvende offerte voor de montage.

Plissé deurhorren monteren

Graag wil ik een offerte aanvragen voor het plaatsen van 2 plissé hor deuren. Dit betreft een achterdeur en een schuifpui. Deze dienen op maat gemaakt en gemonteerd te worden in de houten kozijnen. Bij de achterdeur ligt een betonnen drempel waar de deur op gemonteerd moet worden.

Hor monteren in een draai- kiepraam van hout

Ik wil graag een hor op maat laten maken voor mijn draai- kiepraam met houten kozijnen. De maten die ik zelf heb genomen zijn 90 x 130 cm. Het moet een uitneembare hor worden. Ik heb nog niets aangeschaft.

Hordeur monteren in houten kozijn

Graag laat ik 1 hordeur monteren in een houten kozijn. De hor heb ik al thuis en is een plissé hordeur van Bruynzeel serie 900. De oude hor moet verwijdert worden, dat kunnen we eventueel zelf. De hordeur moet waarschijnlijk op maat gemaakt worden.

Hordeur afhangen

Ik heb zelf geprobeerd om een hordeur te plaatsen. Het betreft een hordeur van Bruynzeel, maat 100 x 229 cm, kleur wit, uit de 700 serie. Dit plaatsen is niet goed gegaan. Ik denk dat er nieuwe draden gespannen moeten worden en alles opnieuw moet worden afgesteld. Kunt u mij een offerte sturen voor het in orde maken van deze hor?