Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Hor in een kunststof kozijn vernieuwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: hor in een kunststof kozijn vernieuwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: hor in een kunststof kozijn vernieuwen

Hor monteren in een kunststof kozijn

Graag laat ik 1 plissehor plaatsen

Horren voor ramen en deuren inmeten en monteren

Ik wil graag een hor bij de achterdeur en de slaapkamerraam boven. Achterdeur is van hout en slaapkamerraam van kunststof. Graag inmeten en ophangen.

Hor in een kunststof kozijn vernieuwen

Graag wil ik mijn oude hor vervangen voor een nieuwe hor. Ik heb open slaande deuren en een kunststof kozijn. De oude hor mag gedemonteerd worden en afgevoerd. Ik heb de afmetingen niet.

Hor in een kunststof kozijn monteren

Hor in kunststof raamkozijn. Gaat naar binnen open, met een rolluik aan de buitenkant. Het gaat om 2 ramen van 73 - 98 cm. Materialen in overleg.

Hor monteren in kunststof deurkozijn

Graag laat ik een hordeur monteren. Deze hordeur heb ik aangeschaft en moet nog op maat (0 x 2.10 meter) worden gemaakt en gemonteerd.

Plissé hordeur inmeten en plaatsen voor kunststof deur

Graag zal ik een rol hor deur willen laten plaatsen

Lamellenhor op maat maken

Ik ben op zoek naar een lamellen hor met de dagmaat van 183x240. Het idee is om lamellen met een lengte van 240 bovenaan aan elkaar te naaien met een zoom. Door deze zoom kan vervolgens een telescoop stang geschoven worden waarna hij tussen de staanders van de kunststof schuifpui worden geklemd. De telescoopstang is bij voorbeeld Sealskin Seallux telescopische douchestang aluminium 125-220 cm 28 mm. Andere ideeën zijn welkom. Een vaste hor is niet mogelijk in verband met huisdieren die in en uit lopen. Daardoor is de bestaande hordeur al een paar keer gesneuveld.

Hor monteren aan buitenkant kunststof tuimelraam

Graag laat ik een hor plaatsen aan de buitenkant bij een kunststof tuimelraam dat naar binnen open gaat. De hor heb ik reeds in huis. Het raam is op de 1e etage en is met een ladder aan de achterkant bereikbaar via het terras van de benedenburen. Het is een rolhor, misschien iets te lang maar dat maakt dus niet uit.

Horren monteren in kunststof kozijnen

Graag laat ik 5 raamhorren plaatsen en 1 hor op de schuifpui. Het gaat om de Bruynzeel 600 serie horren.

Bruynzeel hor laten monteren

Ik wil graag een hordeur (opbouwkader Bruynzeel 700 serie wit) laten plaatsen op deels hout en deels kunststof schuifpui, op de begane grond. De buitenkant van de schuifpui is van hout, daarna is er een kunststof kozijn in gezet. De hordeur is in huis. Graag na 16.00 uur bellen.

Partners

Partners van Casius