Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Hamstra rolhor laten plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: hamstra rolhor laten plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: hamstra rolhor laten plaatsen

Gaas in een Hamstra rolhordeur vervangen

Er zitten gaten in bestaande rolhor. Nieuw gaas 68 bij 140

Hamstra rolhor laten plaatsen

Op dit moment heb ik een Hamstra rolhor van waar het gaas stuk is, ik weet nog niet wat mijn nieuwe rolhor wordt. Het ligt aan de prijs of ik er nog een extra laat plaatsen. De hoogte van het raam is 1.34 meter bij 80 cm. De hor is dezelfde maat.

Gaas vervangen in Hamstra rolhor

Graag wil ik nieuw gaas in het rolhor, omdat het bestaande gaas aan de zijkant gescheurd is. De afmeting is breedte 96 cm en hoogte 60 cm, dit zijn de binnenmaten. Dus geen rekening gehouden met het deel dat in de cassette achterblijft en ook geen rekening gehouden met dat deel dat je niet ziet aan de zijkanten als je het gaas naar beneden doet.

Rolhorren laten monteren

Ik wil voor 3 ramen een rolhor laten monteren. Ik denk dat ik de rolhorren van Hamstra hiervoor ga aanschaffen. Ik ontvang graag uw offerte.