Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Groepenkast met een aardlekschakelaar en 4 groepen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: groepenkast met een aardlekschakelaar en 4 groepen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: groepenkast met een aardlekschakelaar en 4 groepen

Groepenkast met een aardlekschakelaar en 4 groepen

Groepenkast uitbreiden met een aardlekschakelaar en 4 groepen.

Aanbrengen aardlekschakelaar

We hebben onlangs een huis (met als bouwjaar 1960) gekocht, waarvan we 15 januari 2013 de sleutel krijgen. Uit de bouwkundige keuring bleek echter dat er geen aardlekschakelaar aanwezig is. We willen deze graag laten aanbrengen door een erkende installateur. Volgens de huidige bewoners is er 7 jaar geleden het e.e.a. gedaan qua elektriciteit. De groepenkast is toen echter niet vernieuwd. We willen graag ook advies verkrijgen over de groepenkast. Is het mogelijk om hiervoor een vrijblijvende afspraak te maken?