Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

G? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: g. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: g

Gordijnrails plaatsen

Nieuwe gordijnrails (vitrage) ophangen. Het gaat om ongeveer 2.30 meter.

Gordijnrails ophangen

Gordijnrails ophangen. Het gaat om 4 meter rails, te bevestigingen aan het betonnen plafond.

Rails monteren en gordijnen ophangen

Ik wil graag 3 gordijnrails aan mijn betonnen plafond laten bevestigen van 405, 300 en 102 cm lang. Hieraan moeten vervolgens gordijnen worden bevestigd. Dat kan ik niet zelf i.v.m. de ziekte van Parkinson. Ik ontvang graag uw prijsopgave voor deze klus. Ik moet de gordijnen overigens nog bestellen. De rails kunt u in overleg eventueel meebrengen.

Gordijnen ophangen

Ik wil een aantal gordijnrails laten ophangen, glas gordijnen en overgordijnen. Huiskamer en 2 slaapkamers in totaal 6 rails.

Gordijnrails ophangen

Ik wil in de woonkamer over een breedte van 5. 6 meter rails voor gordijnen laten ophangen. (3 ramen en deur, recht van muur tot muur, geen bochten, liefste zonder stop in het midden) Benieuwd wat kosten zijn om dit te laten doen.

Diverse klussen in huis

Ik zou graag een aantal klussen willen laten uitvoeren. Is dit mogelijk binnen twee weken? - 4 wanden verven (totaal tussen de 30 en 50 m2) - 2 lampen ophangen - 3 gordijnrails ophangen - 3 paneel gordijnrails ophangen en de paneelgordijnen ophangen - glazen douchewand plaatsen. - 1 kast in elkaar zetten van de Karwei

Gordijnrails ophangen

Graag wil ik 1 klus laten uitvoeren en dat is de gordijnrails laten ophangen aan het plafond.

Diverse klussen in huis laten doen

Ik wil een aantal klussen laten doen, omdat mijn man momenteel in het ziekenhuis ligt en bij thuiskomst zich voorlopig rustig moet houden. Het betreft op 2 plaatsen Praxis laminaat aanleggen wat ongeveer 6 m2, een plafond witten van ongeveer 18 m2, gordijnrails van ongeveer 2 keer 3 meter en verticale lamellen van ongeveer 7 meter ophangen. Er moet 1 gordijnrail afgehaald worden omdat deze boven een convectorput is.

Gordijnrails en gordijnen ophangen

Ik wil graag gordijnrails laten ophangen (KS rails) Het gaat aan 1 kant om 3. 47 meter en aan de andere kant om 269 plus 270 cm (met daartussen een bocht). Tevens waarschijnlijk nog een extra set rails voor vitrage (maar dan zonder bocht).

Gordijnrails ophangen

Ik zou graag willen weten wat het kost om gordijnrails op te laten hangen. Het gaat om in totaal aan de ene zijde om acht meter inclusief een bocht rond de zes meter. Aan de andere zijde gaat het om ongeveer 4 meter. Ook moeten er rails komen voor vitrage, dit gaat om 1 keer zes meter (zonder de bocht) en 1 keer 4 meter. Ik kan de rails zelf bestellen, het gaat uitsluitend om monteren. Welke rails zijn de beste, zijn dat KS rails?