Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gordijnen en jaloezieën inmeten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gordijnen en jaloezieën inmeten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gordijnen en jaloezieën inmeten

Diverse montageklussen

Ik wil graag een aantal klussen laten uitvoeren: - inmeten en ophangen gordijnen babykamer raam + deur (na inmeten te bestellen bij Gamma) - ophangen 2 houten jaloezieën studeerkamer (in bezit) - verplaatsen plafondlamp woonkamer - monteren hanglamp boven hoog trapgat (in bezit) - monteren wandlamp in hal (in bezit) - bevestigen van schilderij ophangsysteem rails 4 a 6 stuks (in bezit) Uitvoerdatum; idealiter indien dit met levering gordijnen lukt begin februari i.v.m. zwangerschap & uitgerekende datum 22 februari.

Gordijnen en jaloezieën inmeten

Ik wil graag voor 6 ramen boven en 3 ramen beneden gordijnen bestellen. Deze wil ik graag ingemeten hebben. Boven gaat het om rolgordijnen en beneden om houten/pvc jaloezieën 50 mm. Optioneel ook het ophangen van de rolgordijnen en jaloezieën.

Raamdecoratie opmeten en monteren

Ik wil voor 3 ramen met diverse afmeting lamellen laten opmeten en plaatsen. En voor 3 ramen gordijnen laten opmeten en plaatsen. Het betreft een draai/kiep raam, waarvan het raam 3,5 cm van de bovenkant af zit. Ik zou graag willen weten wat hiervoor mogelijk is aan raamdecoratie. Als lamellen niet zou kunnen, dan graag een optie wat wel past. Eventueel jaloezieën.

Inmeten en monteren raamdecoratie

Wij willen 6 houten jaloezieën en voor 2 ramen gordijnen in onze woning. Wij willen de standaard leemkleurige houten jaloezieën laten inkorten via Gamma en gordijnen op maat bestellen. Wij zouden graag alles willen laten doen door een professionele klusser. Denk hierbij aan het inmeten, hierna bestellen en daarna monteren.

Raamdecoratie ophangen

Wij willen graag 8 rolgordijnen (verdeeld over 3 kamers), 2 horizontale jaloezieën en een plissé gordijn op laten hangen en op maat laten maken. Eventueel ook nog 3 gordijnen in de kamers waar de rolgordijnen komen.

Verlichting ophangen, ramen bekleden en vloeren leggen

Betreft het leggen van een laminaat vloer op de begane grond, tapijt op de eerste een tweede verdieping en het monteren van een aantal lampen. Tevens moeten er verschillende jaloezieën en gordijnen worden opgehangen. Het is een twee onder een kapwoning met een totaal vloer oppervlak van ongeveer 110 m2. De woonkamer is 45 m2, de slaapkamers op de eerste verdieping circa 17, 14 en 12 m2 en een zolder van 17 m2. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Ophangen van raamdecoratie

Ik wil graag 4 op maat bestelde houten jaloezieën laten ophangen en 1 stel gordijnen inclusief rails of roede.

Jaloezieën opmeten en ophangen

Ik wil graag in het hele huis jaloezieën en gordijnen laten inmeten en ophangen. Op sommige ramen wil ik beiden hebben. Het gaat om een huis met twee verdiepingen en in totaal om 11 ramen.

Diverse ophangklussen in het huis

Ik wil in mijn woning graag een aantal klussen laten verzorgen. Ik wil gordijnrails en gordijnen laten ophangen en verticale jaloezieën laten bevestigen. Verder moet er een kapstok en een plankje worden vastgeschroefd en ik wil graag 7 lampen laten ophangen. Ik ontvang hiervoor graag vooraf uw prijsindicatie.

Gordijnen ophangen

Er moeten 9 gordijnen worden opgehangen; het zijn twee jaloezieën en 7 vouwgordijnen. Als het goed is, zitten de bevestigingsmaterialen erbij. Aan de bovenkant van het houten kozijn van de ramen. De gordijnen komen begin oktober binnen.