Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Glazen schuifdeur leveren en plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: glazen schuifdeur leveren en plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: glazen schuifdeur leveren en plaatsen

Glazen schuifdeur leveren en plaatsen

Graag zouden we een offerte willen aanvragen. Gewicht deur, uitgegaan van de daadwerkelijke hoogte van het plafond en breedte van de opening 2535 mm x 2000 mm = 5 m2 x 10 mm dikte glas x 2,5 kg= 125 kg. Maar ik weet dit niet zeker, denk namelijk dat er 10 cm van de hoogte af moet ivm rail en er 10 cm bij moet aan beide kanten voor de oversteek van de opening. De opening zit namelijk in een muur van 5 m breed. De lengte van de opening is 2000 mm, weet even niet wat u adviseert qua oversteek aan beide kanten 10 cm of is 5 cm voldoende? Rekenen we 10 cm aan beide kanten en 10 cm van de hoogte af dan wordt het glas: bxhxdikte = 2435 mm x 2200 mm = 5,4 m2 x 10 mm dikte x 2,5 kg = 134 kg. Het is een enkele glazen schuifdeur die naar links schuift. Glazen deur komt voor de wand, dus wandmontage. Deur tussen hal en woonkamer/keuken. Zou u ons hierin advies kunnen geven en een offerte voor deursysteem en glas willen maken. Met tevens verzendkosten. Bij voorbaat dank!

Plaatsen van twee losse schuifdeuren

Graag wil ik een offerte opvragen voor een glazen schuifdeur. Het gaat om een beneden tweekamerwoning (bouwjaar 2005), de deur naar de slaapkamer. De huidige deur is 95 cm breed. De gewenste grootte is ongeveer 95/100 cm breed, 265 hoog (zonder rails op de vloer). Daarnaast wil ik ook een schuifdeur in de keuken realiseren. Welke deurvormen zijn gewenst? Schuifdeur Om hoeveel deuren gaat het? 2

vervangen douchebak naar inloopdouche

De douchebak is een oude email hoge bak vervangen naar lage inloopdouche +_oude bak afvoeren Glazen wand en schuifdeur vervangen door nieuwe glazen wand en openslaande glazen deur.

Glazen schuifdeur plaatsen

Ik zoek een partij die één glazen schuifdeur kan plaatsen in mijn woning. Het gaat om een deur van 230 cm hoog en ongeveer 85 cm breed.

Diverse kleine klussen in en rondom huis

Ik wil graag diverse klussen laten uitvoeren in ons huis. Het gaat om 2 maal schuifdeur bevestigingsmateriaal, zodat schuifdeur weer gemakkelijk open en dicht kan, een douchecabine herstel (mogelijk plaatsing nieuwe glazen wanden of herstel van 1 huidige glazen wand) en verlichtingspunten in tuin herstellen.

Schuifdeur en glazenwand

Wij willen een slaapetage afscheiden door middel van een glazen bouwstenen wand en een schuifdeur. Wij dachten aan glazen bouwstenen flame kleurloos niet gemetseld maar geplaatst met snelbouwsysteem en een gewone schuifdeur. Afmetingen: Totale breedte inclusief te plaatsen deur 2m16 / hoogte 2m45. Betreft ook het leveren van de deur en bouwstenen.

Glazen schuifdeur instaleren

http://www.praxis.nl/assortiment/bouwmaterialen_en_hout/glazen_deuren Ik zou graag bovenstaande schuifdeur laten installeren.

plaatsen van houten vlonder met luik en ...

plaatsen van houten vlonder met luik en trap (5 treden) eventueel vervangen van glazen pui ivm het vervangen van de schuifdeur in een draaideur. Betreft huis van ±1900, details moeten behouden blijven, cq in stijl gemaakt worden. tekening is beschikbaar. Maten moeten nagemeten worden.