Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Glazen dak van overkapping vernieuwen en staanders herstellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: glazen dak van overkapping vernieuwen en staanders herstellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: glazen dak van overkapping vernieuwen en staanders herstellen

Glazen dak van overkapping vernieuwen en staanders herstellen

Onze houten overkapping aan de gevel in de tuin is verzakt. Het glazen dak moet vervangen worden, en de staanders opnieuw de grond in.

Reparatie tuinhuis

Bij de buren is de grond gesaneerd. Tijdens deze werkzaamheden is er een hijskraan met schepbak tegen mijn tuinhuis opgeknald. Hierdoor is een steen waar het tuinhuisje op staat verschoven waardoor de linker achterhoek is verzakt. Daardoor staat de achterwand nu bol. Tevens is het dak gescheurd. Het betreft een minstens dertig jaar oud dubbelwandig tuinhuisje met glazen ramen en deuren (geen plexiglas). Dakbedekking is een niet meer gangbaar materiaal en systeem. Voor dit incident stond het tuinhuisje stevig en lekte niet, moest wel geverfd en onderhouden worden. Graag een offerte voor een volledige reparatie.

Doek van zonnescherm van glazen dak vervangen

Doek van het elektrische rolscherm vervangen (screen van Omado) over de glazen uitbouw. Zie ook foto's. Diepte van de uitbouw ca. 2,8 m1 en breedte ca. 5,4 m1. Kleur creme-wit, structuur open (dus niet volledig lichtwerend). Betreft het leveren en monteren van het doek.

reparatie brustor kabel

Beste, in 2003-begin 2004 is er een vergroting aan de achterkant van de woning gerealiseerd door onder andere het aanbouwen van een serre met glazen dak (Reynaers lichtstraat + Brustor zonwering). Nu is een kabel kapot van de elektrisch bediende zonwering. Ik ben nu op zoek naar een partij de de kapotte kabel kan vervangen en zo het zonwering systeem te repareren.

Zonnescherm repareren

Ik heb een elektrisch zonnescherm van 5 meter breed over een glazen dak; deze moet gemaakt worden. Er is een touw kapot.

Demontage en montage zonnescherm

Boven onze glazen overkapping is een screen van Venvo geplaatst (6 meter breed). I.v.m. de plaatsing van een schuifpui, die over het dak wordt heengetild, moet tijdelijk de screen en de overkapping worden gedemonteerd en vervolgens gemonteerd. Wij zijn op zoek naar een monteur die ervaring met de zonweringsproducten heeft en deze klus kan doen (Centrum Zaandam). Gaarne een offerte.

Veranda

Graag willen wij een houten veranda laten bouwen met een glazen dak. Kunt u mij vertellen wat hiervoor de kosten zullen zijn? Veranda van ongeveer 4 meter breed en 2,5 meter diep hooguit. Materialen hiervoor ook leveren.

Mijn badkamer is momenteel erg ...

Mijn badkamer is momenteel erg ouderwets, wel netjes. Oppervlakte slechts 3m2, L-vormig. Daar zit in: douche, toilet en wasbak. Wat ik graag wil: 1. Plafond eruit. Boven het plafond zit nu een ruimte waar niks mee wordt gedaan. Ik wil dit graag bij de badkamer trekken waardoor een ruimtelijk effect ontstaat. Boven de douche zit een schuin dak waar ik graag een dakraam in wil hebben waardoor ik natuurlijk licht in de badkamer kan krijgen. Nu heb ik dat niet. Verder wil ik graag nieuwe betegeling, een hangtoilet en een iets kleinere wasbak. Dit moet nog worden uitgezocht. De douchecabine bestaat uit een deel van de L-vorm met een 3delige schuifwand ervoor. Dit wil ik graag vervangen door 2 glazen klapdeuren ivm ruimtelijk effect. Indien mogelijk zou een radiator ook fijn zijn.

Huidige aanbouw afbreken en ruimere ...

Huidige aanbouw afbreken en ruimere aanbouw realiseren. De aanbouw wil ik graag casco hebben geplaats electra doe ik zelf en ook het schilder en stucwerk. L * B * H = 4 * 3,5 * 3 meter. Plat / licht aflopend bitumen dak met lichtkoepel of glazen dak.

Nieuwbouw van een woning. Het is de ...

Nieuwbouw van een woning. Het is de eindwoning van een aaneengesloten blok van ±10 individueel ontworpen woningen. Ik wil deze woning als casco+ opgeleverd hebben. Het gaat om een tweelaags woning in houtbouw met plat dak en een 'huid' van doorzichtige, translucente (brut draadglas) en ondoorzichtige glazen panelen en een vegetatiedak. Op dit moment is de bouwvergunningaanvraag in behandeling bij de gemeente. Alle noodzakelijke tekeningen en constructiegegevens zijn beschikbaar om een calculatie te kunnen maken.