Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Glasfolie aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: glasfolie aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: glasfolie aanbrengen

Glasfolie aanbrengen

Ik zoek iemand die het glas op mijn balkon kan beplakken met zonwerend folie. Het gaat om een schatting van 6 x 2 meter, en een raam van 80cm.

Van een ruimte willen we kantoor maken. ...

Van een ruimte willen we kantoor maken. Grote, lange ruimte, met aan één lange zijde een groot (ook hoog) oppervlakte aan ramen. De onderste rij ramen laten we glasfolie aanbrengen, maar de bovenste rijen willen we decoratiefolie, dus niet speciaal glasfolie. Dit decoratie/raamfolie willen we 'gewoon' bij bijv. Praxis aanschaffen, maar we hebben geen tijd om het zelf aan te brengen. Bovendien is een proffesional hierbij wel handig, ook omdat de ramen vrij hoog zijn. (We hebben nog niet de precieze maten kunnen opmeten). Ik hoop dat een bedrijf ons zou kunnen helpen.