Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Glas uit de muur halen en muur en deurpost egaal maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: glas uit de muur halen en muur en deurpost egaal maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: glas uit de muur halen en muur en deurpost egaal maken

Glas uit de muur halen en muur en deurpost egaal maken

Ik wil in plaats van een normale deur een schuifdeur plaatsen voor mijn slaapkamer. Boven de huidige deur zit nog een gedeelte glas, zie foto. Ik wil graag dat het glas verwijderd word en de muur verder gedeeltelijk opvullen. Daarnaast moet het egaal gemaakt word boven de deur. (Eventueel ook de deur en de deurpost verwijderen en egaal maken voor de te plaatsen schuifdeur) zie de andere foto voor het idee dat ik heb, probleem is wel dat de railing niet aan de muur kan maar aan het plafond zal moeten worden bevestigd.

Meerdere kozijnen vervangen

Ik heb een aantal kozijnen die ik wil laten nakijken. Deze sluiten niet meer goed. Misschien moet het kozijn in zijn geheel vervangen worden. het gaat om 2 dakkapellen en een raam in een muur. Deze wil ik dan vervangen hebben voor houten kozijnen met dubbelglas. 2e verdieping: 2 dakkapellen, 1 met 4 ramen waarvan 2 open kunnen, (300 x 90 cm), de ander heeft 1 raam dat open kan (90 x 60 cm). Een 3e raam, geen dakkapel, dat bestaat uit 2 openslaande ramen (140 x 90 cm). Probleem is dat ramen niet goed meer sluiten en enkel glas. Huis dateert uit 1925. Denk dat het nodig is de situatie ter plekke te beoordelen om de juiste offerte te kunnen maken.

Gat in muur repareren en een inbouw kast laten maken

ik heb een lekkage gehad thuis en de loodgieter heeft een gat (30x30cm ongeveer) gemaakt in de muur van de keuken. deze wil ik graag laten repareren. Daarnaast ik wil een inbouw kast (ongeveer 60x 60x130cm) in de keuken laten maken met liefst een glas deur.

Glazen schuifdeur leveren en plaatsen

Graag zouden we een offerte willen aanvragen. Gewicht deur, uitgegaan van de daadwerkelijke hoogte van het plafond en breedte van de opening 2535 mm x 2000 mm = 5 m2 x 10 mm dikte glas x 2,5 kg= 125 kg. Maar ik weet dit niet zeker, denk namelijk dat er 10 cm van de hoogte af moet ivm rail en er 10 cm bij moet aan beide kanten voor de oversteek van de opening. De opening zit namelijk in een muur van 5 m breed. De lengte van de opening is 2000 mm, weet even niet wat u adviseert qua oversteek aan beide kanten 10 cm of is 5 cm voldoende? Rekenen we 10 cm aan beide kanten en 10 cm van de hoogte af dan wordt het glas: bxhxdikte = 2435 mm x 2200 mm = 5,4 m2 x 10 mm dikte x 2,5 kg = 134 kg. Het is een enkele glazen schuifdeur die naar links schuift. Glazen deur komt voor de wand, dus wandmontage. Deur tussen hal en woonkamer/keuken. Zou u ons hierin advies kunnen geven en een offerte voor deursysteem en glas willen maken. Met tevens verzendkosten. Bij voorbaat dank!

Schuifdeur leveren en plaatsen

Ik wil een muur tussen twee ruimten verwijderen van 2 meter breed. het verwijderen doe ik zelf. Hier wil ik een schuifdeur laten plaatsen. Ons plafond is 2,4 meter hoog. Ik zoek een eenvoudige witte schuifdeur (niet van glas), aan een railsysteem op het plafond en ben benieuwd naar de kosten. De deur moet kamer hoog zijn.

Realiseren van een dubbele glazen deur

Wij willen in een doorgang van gang naar zitkamer een dubbele glazen deur plaatsen. de maten zijn ca 2600 hoog en 1750 breed. Ik heb een foto bijgevoegd. Het tussen deoor halletje/muren zijn ca 1400 lang. De muren zijn geen bouw muren, maar tijdens de bouw later geplaatst (gibo of zo?) Op het uiteinde van de muur van 1400 is wel een hoek van een bouw muur, war de gibo muur loodrecht op gezet is. Onze architect had hier oorspronkelijk de glazen deuren bij de bouw gepland De vraag is welke constructie voor ons het beste is. Scharnierend aan de muur of in de vloer en plafond. Wij willen de deuren zo strak mogelijk tegen de muren en plafond aan want deze dienen om in de winter de warmte vast te houden in de zitkamer. We hebben ook plinten, schilderij lijsten en en een bediening voor de airco op de muur. Kort de monteur dergelijke zaken dan ook netjes in tijdens de installatie. Ons appartement is erg licht dus we vragen ons af of gewoon glas dan niet te groen zal zijn. Wat adviseert u te doen mbt scharnieren en plinten en type glas?

Overkapping plaatsen

Het betreft een terras overkapping van 5 mtr breed en 3,5 mtr diep. Deze moet tegen een een muur gemonteerd worden We willen het liefst glas met warmtewerend folie (eventueel melkglas) Graag advies of een zonnewering dan nog nodig is Verlichting met LED spotjes Graag 2 palen (1 met hwa). Frame materiaal mag ook staal zijn. Kleur frame RAL 7016. Inclusief installatie.

Nieuwe overkapping plaatsen

Recht dak van 5 mtr breed en 3,50 mtr diep. Tegen bestaande wand. Met 4 led-spotjes In welk type overkapping heb je interesse? Overkapping tegen een bestaande muur In welke stijl heb je interesse? Modern In welk materiaal heb je interesse voor de constructie? Aluminium Welk type dak overweeg je op de overkapping? Vast dak in glas of polycarbonaat

Afdekking serre vervangen

Voor mijn serre achter een huisje achter de duinen heb ik een vervangende afdekking nodig omdat de polycarbonaat golfplaten (weer ) zijn stukgestormd. Ik wil liever geen golfplaten meer, maar denk aan kanaalplaten In welk type overkapping heb je interesse? Overkapping tegen een bestaande muur In welke stijl heb je interesse? Modern In welk materiaal heb je interesse voor de constructie? PVC (kunststof) Welk type dak overweeg je op de overkapping? Vast dak in glas of polycarbonaat

Uitbouw van glas realiseren

Ik zou graag een glazen uitbouw van ongeveer 2 meter breed en 5 meter in de lengte willen. Een muur moet doorgebroken worden en de ander wil ik houden zoals hij is. Ook wil ik een balk voor elektriciteit en een verwarming. Ik zou graag iemand uitnodigen om de opties te bespreken. In welk materiaal heb je interesse voor de constructie? : aluminium, smeedijzer In welke stijl heb je interesse? : modern Is er een vergunning nodig? : nee, er is geen bouwvergunning nodig