Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gipsplaten wand en een vensterbank plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gipsplaten wand en een vensterbank plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gipsplaten wand en een vensterbank plaatsen

Badkamer renovatie

Ik heb een badkamer van 5,2 m2 en 2,5 meter hoog die ik wil laten betegelen (wand en vloer). Ook wil ik een douchewand en lage douchebak installeren (100 x 100 cm), douchekraan installeren, inbouw-wc installeren, wastafel met kraan installeren, verplaatsen radiatoraansluiting en aansluiten designradiator en een hoge kast installeren. Nu is de badkamer geheel gestript (zie foto). Voorkeur gaat uit naar gipsplaten op de wand en liefst ook vloer (en anders nieuw cement in de vloer, is nu heel los). Tegels en alle sanitair zijn aanwezig, lijm en voeg moet nog komen en een oplossing voor wanden/vloer moet ook geregeld worden.

TV wand met elektrische openhaard en steenstrips

Ik zoek een partij die een tv wand met steenstrips en een elektrische open haard aan kan leggen. De breedte van de wand/muur bedraagt 230 cm. Ik heb zelf heb ik al de gipsplaten, balken, voorstrijkmiddel en lijm gehaald. Ik heb alleen geen slijptol. Op de foto is goed te zien hoe ik het wil hebben. Het werk moet plaatsvinden op de begane grond.

Gipsplaten wand en een vensterbank plaatsen

Graag wil ik een voorzetwand van 15 centimeter. De wand moet makkelijk te schilderen zijn. En ik wil graag een vensterbank van kunststof laten maken.

Stucwerk reparatie op wand en plafond

Het plafond moet gerepareerd worden en op de zijwanden moeten nieuwe gipsplaten aangebracht worden. Het is 2 a 3 dagen werk: 15 gipsplaten aanbrengen, oude eruit en nieuwe erin. De offerte moet eerst goedgekeurd worden door de verzekeraar. Graag een offerte.

Sleuven maken voor elektrakabels en wanden behangen

Ik wil in een slaapkamer een sleuf van 1 meter lang in de wand laten maken, zodat er een elektra- en een antennekabel voor de TV in de muur weggewerkt kunnen worden. Die muur bestaat uit gipsplaten. Daarna wil ik de sleuven laten dichten en de wanden laten behangen met vinylbehang. De oppervlakte is 10,2 x 2,45 meter. De kamer is leeg, er ligt geen vloerbedekking. Er kan snel worden gestart.

Kunststofschroten vervangen door gipsplaten

Op zolder heb ik een wand met kunststofschorten. Deze ga ik zelf verwijderen. Hierna wil ik gipsplaten laten plaatsen en daarna fijne spachtelputz aan laten brengen. In de wand zit een stopcontact, welke ik naar achteren wil laten verplaatsen. De muur is ongeveer 3 meter breed en de lengte is lastig te zeggen omdat het schuin afloopt. De klus moet uitgevoerd worden tussen 15 augustus en 1 september. Ik ben benieuwd wat hier de kosten voor zijn. Graag ontvang ik een offerte.

Televisie laten ophangen met muurbeugel

Wij hebben een One For All WM4661 muurbeugel en Philips 7181 55 inch TV. We zouden graag de montage van de beugel en tv aan onze muur laten doen! We hebben een gipsplaten wand van 2-4 cm dik waar holle wand pluggen in zouden moeten. Ik heb helaas geen gereedschap voor de klus behalve wat bij onze muurbeugel zit. De muurbeugel en TV zijn al binnen.

TV aan de wand monteren

Ik zou graag onze 40 inch televisie aan de muur hebben hangen. Ik heb nog geen beugel of andere materialen hiervoor gekocht, dit laat ik graag aan de vakman over. De tv moet aan een muur van gipsplaten komen te hangen.

Kleine klusjes in de woning

Ik wil graag 3 lampen ophangen, deurknoppen 4 x, louvre deur ophangen in een holle wand, gang wand afmaken. Ik heb gipsplaten tegen de muur aangezet, maar ik heb de nog niet afgewerkt. Dit is ongeveer 2.50 meter hoog en ongeveer 2 meter lang. De randen afwerken. Doucheset plaatsen.

Tussenwand in garage maken

Ik heb een huis gekocht en ik wil de garage graag gaan ombouwen tot twee ruimtes. Daarvoor is een scheidingswand noodzakelijk met daarin een kozijn en deur. Ik zou graag een timmerman willen die het kozijn stelt, de deur hangt en de basisconstructie aanbrengt voor de scheidingswand! Het aanbrengen van de gipsplaten en de afwerking doen we zelf. Gipsplaten haal ik dan ook zelf, overige materialen door de bouwonderneming te leveren. Ik schat dat de wand 4-5 meter breed moet worden en 2.5 meter hoog, exacte afmetingen zijn pas bekend wanneer ik de sleutel krijg op 16 januari.