Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gipsplaat plafonds aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gipsplaat plafonds aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gipsplaat plafonds aanbrengen

Gipsplaat plafonds aanbrengen

Gips plafonds aanbrengen in verschillende ruimtes in mijn woonhuis: - Slaapkamer 1): 4.12 x 2.96 meter , plafond is nu schrootjes, gips mag ertegenaan gemonteerd worden - Slaapkamer 2): 2,57 x 2.02 meter , plafond is nu zachtboard, gips mag ertegenaan gemonteerd worden - Stuk van de hal, ongeveer 1,00 x 2,00 meter, plafond is nu schrootje, gips mag er tegenaan gemonteerd worden.

Plafonds vervangen door gipsplaat met isolatie

Op een bovenverdieping wil ik alle plafonds (kippengaas en stuc) eruit en afgevoerd, en vervangen met gipsplaat met isolatie. Ongeveer 65 m2. De naden moeten dan afgewerkt zijn zodat ik kan witten. Graag een offerte inclusief materiaalkosten.

Plafonds maken

In woonhuis: Het aanbrengen van nieuwe plafonds in 3 kamers op de eerste verdieping, en in 2 kamers op de tweede verdieping: Op tweede ook wanden schuin dak vervangen incl. isolatiemateriaal. Materiaal: Gipsplaat, en naden dichten. Offerte per kamer nodig ivm verzekering.Weghalen oude plafonds niet nodig. Totale oppervlak is ca.75m2.

Wij zoeken iemand voor de aanleg van de ...

Wij zoeken iemand voor de aanleg van de binnenwanden, voorzetwanden en plafonds in ons huis van 4 verdiepingen, 220m2, dat momenteel casco is opgeleverd. De werkzaamheden betreffen het aanleggen isolerende voor zetwanden voor buiten en tussenmuren, het aanbrengen van binnenwanden en het aanbrengen van plafonds. Alles kan gedaan worden met metalstud en gipsplaat. Er is een duidelijke plattegrond op schaal met de gewenste indeling ingetekend. De installatie vindt plaats in een casco-woning en moet zodanig opgeleverd worden na het aanbrengen van electrische, water- en cv-leidingen.