Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Voor en achter gevel isoleren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: voor en achter gevel isoleren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: voor en achter gevel isoleren

Voor en achter gevel isoleren

Betreft een jaren 30 woning. Het gaat om het thermisch isoleren van de voor en achter gevel wanden op de beganegrond en de eerste verdieping. De woning is 7m breed en heeft verdiepingshoogte van 3m. Het te isoleren deel is ongeveer 40 m2. Er zit groot raamwerk, ik vermoed dat de helft van het oppervlakte van de gevel beglazing is. Doel is om een zo hoog mogelijke isolatie waarde te halen Rd +/- 3.5. Ik heb zelf al Unilin PIR platen die eventueel gebruikt kunnen worden.

Spouwmuurvervuiling verwijderen

Voordat ik een spouwmuur kan laten isoleren moet de vervuiling in de spouwmuur verwijderd worden. Dit gaat waarschijnlijk om 1 gevel, het betreft de zijgevel van een 2-onder-1 kap woning. Ik zoek een bedrijf wat dmv van een gat boren in de voeg met een cameraatje kan kijken waar er restpuin/afval ligt en dit verwijderen door op die plaatsen enkele stenen tijdelijk los te nemen.

Thermisch isoleren van hal en keuken

We willen de binnenzijde van de gevel thermisch isoleren met dunne platen. De gevel is al aan de buitenzijde geïnjecteerd, opnieuw gevoegd en geïmpregneerd. Het gaat om twee ruimtes: hal en keuken. De platen moeten doorlopen tot in de kruipruimte, dus de houten ondervloer moet een stukje ingezaagd worden. De radiator onder het grote raam in de keuken moet verwijderd en weer opgehangen worden. Afwerking van de wanden graag met gipsplaat en daarna glad afwerken. Sauzen kunnen we zelf. De bovenvloer zal ongeveer 13m2 zijn in totaal ongeveer 20m2. Groot raam en deuren gaan ervanaf.

Gevel isoleren aan de binnenkant

Apart deel van woning moet nog geïsoleerd en ingericht worden met badkamer, keuken en woongedeelte. Boven twee slaapkamers. Ongeveer 8 x 4 m. Een kant behoorlijk vochtige muur. Zoute muren, enkelsteens.

gevelrenovatie, vervanging van kozijnen, ...

gevelrenovatie, vervanging van kozijnen, voegwerk, isoleren van de gevel door inmetselen van buitenmuur, lekkage repareren van dakgoot, aanbouw maken aan het huis door de achterkant door te trekken met 2,5 meter en een bijkeuken te maken