Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gehele woning schoonmaken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gehele woning schoonmaken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gehele woning schoonmaken

Nicotine vlekken verwijderen

We gaan eind januari verhuizen en in de woning is flink gerookt. Op de gehele benedenverdieping zitten nicotine vlekken op de muren en het plafond. Op staan foto's zodat u een goed beeld kunt krijgen van de nicotine aanslag.

Gehele woning schoonmaken

Door een brand in de slaapkamer is de gehele woning met roet beschadigd. De gehele woning moet schoongemaakt worden. Waarmee maakt u schoon? Ik kan niet tegen alle stoffen. Kunt u per mail een reactie geven? Ik heb niet altijd mijn telefoon aanstaan.

Slaapkamer behangen en laminaat leggen in gehele woning

Ik wil een slaapkamer eerst behangen (13.2 m2) dan in dezelfde kamer de laminaat leggen en de rest van het huis. Ook laminaat leggen (ongeveer 52 m2 totaal), de laminaat is voor het hele huis zelfde kleur. Graag wil ik mij laten adviseren in mogelijkheden van vloeren. Ik wil best wat meer betalen voor goede kwaliteit. Witte kleur. Behang ga ik zelf halen. Oude laminaat haal ik er zelf uit. In de gang zit een kleine verzakking, wellicht dat hier ook even naar gekeken kan worden.

Spanplafond in badkamer, keuken en/of woonkamer

Eind september wordt mijn nieuwbouw (boven)woning in Vinkeveen (wijk Vinkeveld) opgeleverd. Graag ontvang ik meer informatie over jullie diensten aangaande een verlaagd/vals plafond. Woonkamer en keuken Graag zou ik in de woonkamer en keuken spotjes willen laten plaatsen waardoor een verlaagd plafond een uitkomst zou bieden. Het betreft een totale ruimte van 32,5 meter. Graag zou ik geadviseerd willen worden in het aantal spotjes en zou ik graag een kostenindicatie ontvangen. Indien de kosten hiervan erg hoog uitvallen wil ik eventueel overwegen om enkel in de keuken een deel van het plafond te verlagen. Wederom met het oog op verlichting. Dit is de woonkamer makkelijker te realiseren dan in de keuken, aangezien in de keuken ook geen bovenkastjes heb. Ook voor deze optie wordt ik daarom graag geadviseerd in de mogelijkheden en kosten (gehele plafond boven keuken verlagen, enkel boven het keukenblad een verlaging aanbrengen etc.). Badkamer Het betreft een inpandige badkamer op de tweede verdieping. Er is geen plafond in de badkamer aanwezig en vanuit de badkamer is de nok van het huis zichtbaar. Dit is met het oog op verlichting erg onhandig en daarom zou ik graag een vals (span)plafond laten plaatsen inclusief inbouwspotjes en mogelijk een speaker o.i.d. Het gaat om een ruimte van circa 5,2 m2, echter laat ik me graag adviseren in het oppervlak van het spanplafond. Ik twijfel namelijk op welke hoogte ik deze wil laten aanbrengen: over de gehele ruimte dus wat lager of hoger waardoor het oppervlak van het valseplafond ook afneemt. Deze laatste optie zorgt verwacht ik voor een ruimtegevoel, maar de verlichting moet dan ook alsnog voldoende zijn binnen de badkamer. In de bijlage heb ik de plattegronden bijgevoegd en een aantal foto's van de badkamer. Naast de standaard plattegronden heb ik ook twee aparte van de keuken en badkamer opgenomen aangezien deze verschillen ten opzichte van de standaard situatie.

Gehele woning schoonmaken

Ik wil de hele woning een keer grondig schoon laten maken. Het huis is niet echt vies maar ik vind het fijn om een paar keer per jaar alles echt schoon te heggen. Het gaat om ongeveer 120 m2.

Horren plaatsen gehele woning

Ik wil graag voor totaal 7 ramen horren laten plaatsen en van jullie graag een offerte ontvangen hoeveel het bij jullie zou kosten! Het betreft vaste horren en voor de volgende maten; 96 x 133 80 x 167 34,5 x 37 77,5 x 127,5 78 x 124,5 108 x 127 77 x 77 Dit zijn de maten van kozijn tot kozijn in cm, graag zou ik een offerte willen met leveren en plaatsen.

Freeswerk in kanaalplaten plafond nieuwbouw woning

Voor ons nieuwbouw huis willen wij spots in ons plafond plaatsen. Wij zijn op zoek naar een bedrijf dat het boor en freeswerk in kanaalplaten kan verzorgen. Ik verneem graag of dit mogelijk is / verstandig is in een kanaalplaten plafond. Ik ontvang tevens graag een offerte / richtprijs voor het aanleggen van spotjes in het betonnen kanaalplaten plafond: 1. In totaal circa 9 meter frezen voor PVC/Flex buis. 2. In totaal 20 ronde gaten met een diameter van 80 mm. 3. In totaal 2 ronde gaten met een diameter van 50 mm. Diepte van elk gat: 8 cm. Uit te voeren op: 7, 8, 9 of 10 juli 2017. Diepte voor frezen: naar inzicht van de aannemer, zodat een PVC/Flex buis door ons zelf gelegd kan worden en daarover heen gestuukt kan worden. De aannemer is verantwoordelijk als er leidingen worden geraakt of ander gemaakte schade. En dient dit zelf te herstellen. De aannemer controleert of op de plekken waar wij gaten en frezen willen, dit technisch mogelijk en verantwoord is. De aannemer geeft de garantie dat de stevigheid van de gehele constructie niet nadelig wordt beïnvloed. De elektronica verzorgen wij zelf en leggen wij zelf aan.

Divers montagewerk

Ik heb divers montagewerk dat ik graag wil laten uitvoeren: 1. Plinten, houten plinten. Het hele huis dient gedaan te worden, de gehele woning is 100 m2; 2. Deurknoppen, ik heb nieuwe deurknoppen gekocht, de wil ik graag laten monteren. Betreft 6 stuks; 3. Tv ophangen óf aan direct aan de muur óf met een beugel; 4. Gardena/tuinsproeier ophangen; 5. Tuinset monteren (tafeltje); 6. Raam drangers monteren; 7. Trapleuning monteren; 8. Kattenluikje monteren in een binnendeur.

Sleuven in het plafond maken

In onze eengezinswoning willen wij door de gehele woning lichtpunten laten plaatsen. Hiervoor zullen er ook sleuven gemaakt moeten worden in de betonnen plafonds. Het zal gaan om ongeveer 10 punten.

Plinten en hanglampen monteren

In de gehele woning dienen er MDF plint gelegd te worden. Dit is ongeveer 60 meter. De kabels dienen gelijk weggewerkt te worden in de woonkamer. Deze plinten met kabelgoten zijn al aangeschaft. Daarnaast 4 hanglampen monteren in de woonkamer, lichtpunten op de juiste plekken.

Partners

Partners van Casius