Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gaten in de betonnen muur boren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gaten in de betonnen muur boren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gaten in de betonnen muur boren

Gaten boren in de betonmuur voor een schilderijrail

Ik wil een schilderijrail (2 delen) laten ophangen. Hiervoor moeten 16 gaatjes geboord worden op gelijk niveau van 239/238 cm in een betonnen muur. Dit lukt mij niet zelf. De hoogte van het plafond is 240 cm.

Rookkanaal boren

Graag ontvang ik een indicatie voor het boren van gaten. Het gaat om 2 gaten door een betonnen vloer en 1 gat door de gevel naar buiten. De grootte van de gaten is ongeveer 23 cm.

Gaten in de betonnen muur boren

Ik wil (gordijn)roedes ophangen. Hiervoor wil ik gaten laten boren in de betonnen muur. Ik beschik reeds over de beugels, roedes etc. Het gaat om het boren van max. 6 gaten. Graag ontvang ik van u een vrijblijvende offerte.

Wandkastjes ophangen

Ik wil 2 wandkastjes laten ophangen. Hiervoor moeten een aantal gaten (4 stuks) worden geboord in een betonnen muur.

Gaten boren in een harde betonen muur

Ik wil een paar keukenkasten gaan ophangen. Ik heb even de hulp nodig van een vakman die voor mij in een harde betonnen muur 6 gaten kan boren van 10 mm diameter en 50 mm diep. Ik hoor graag wie hier tijd voor heeft en wat de kosten zijn.

Trapgat en overige gaten en sleuven frezen in beton

Wij willen eind oktober of begin november een vaste zoldertrap laten plaatsen. We hebben daar al een partij voor gevonden. We zoeken nu een vakman die voor ons een nieuw trapgat kan zagen in de betonnen zoldervloer met wapening. Verder willen we in een andere kamer graag 3 extra lichtpunten en 2 wandcontactdozen laten verplaatsen. Daarvoor moeten ook gaten en sleuven worden gemaakt. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Enkele betonnen tegels met gaten leveren

Ik heb 4 betonnen tegels nodig van 30 x 30 cm en daarin moeten 4 gaten worden geboord. Het gaat om gaten van ongeveer 2 cm en voor Fischer plug SX 8 x 40 mm. Ik kan de tegels zelf kopen bij Gamma maar u mag ze ook meebrengen.

Gaten boren in betonnen tegels

Wij hadden graag in 2 betontegels van 60 x 60 x 6 cm 1 gat van 3.8 cm geboord.

Sleuven en gaten frezen in beton voor aanleg van elektra

Ik heb mijn huis inmiddels flink verbouwd en wil in september de afwerking laten verzorgen door een stukadoor. Voordat die aan de slag gaat, wil ik nog elektra (ver)plaatsen. Daarvoor is wat freeswerk en boorwerk in betonnen muren nodig, en daarvoor zoek ik nu een vakman. Er moet een sleuf van 4 meter en 4 gaten worden gemaakt voor het aansluiten van een extra stopcontact voor een TV aan een beugel Verder moeten er 3 meter sleuven worden gefreesd voor wandlampjes en 2 gaten voor het inbouwen van een lichtschakelaar. Het gaat dus in totaal om ongeveer 7 meter frezen en 6 gaten boren. Ik ontvang graag uw prijsopgave en de termijn waarop u dit kunt verzorgen.

Inbouwdozen en sleuven infrezen in een betonnen muur

Ik wil graag op korte termijn 3 gaten laten boren t.b.v. inbouwdozen en daarbij ook de sleuven. De muur is van beton. Ik hoor graag vooraf wat de kosten zijn.

Partners

Partners van Casius