Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gat zagen in betonnen dak voor lichtkoepel? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gat zagen in betonnen dak voor lichtkoepel. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gat zagen in betonnen dak voor lichtkoepel

Gat zagen in betonnen dak voor lichtkoepel

Gat zagen in betonnen dak voor lichtkoepel en plaatsen van lichtkoepel. Ik weet niet hoe groot de lichtkoepel moet worden dus ik heb graag dat de vakman dat voor mij nakijkt.

Gat voor vaste trap zagen in beton

Ik ben op zoek naar een aannemer die in mijn betonnen zoldervloer een gat kan zagen met afmetingen 2,20 bij 1,98 meter. De vloer is 20 cm dik. Bovendien dient een gat dat er nu zit wegens een vlizotrap gedicht te worden.

Gat in de plastic opbergbak zagen

Ik heb een plastic opbergbak waarin in een gat wil aanbrengen. Ik wil de bak als kattenbak gebruiken. De cirkel heb ik al op de bak getekend en heeft een doorsnede van ca. 30 cm. Echter ik heb niet het juiste gereedschap om de cirkel aan te brengen. Ik kan met de bak naar de Gamma in Diemen komen.

Diverse klussen in huis laten doen

Ik wil diverse klussen in huis laten doen: Er moeten van 3 eenvoudige, houten deuren de onderkant iets afgezaagd worden, stompe deuren. Een afzuigkap moet worden opgehangen. De kap ligt klaar. Er is nu geen afzuigkap. Misschien een gat zagen voor de afvoer. En er moet een kattenluik komen in de houten achterdeur. Graag een eerste reactie per mail.

Rolluik in een schuurmuur plaatsen

Ik wil graag een rolluik van ongeveer 130 cm breed en 180 cm hoog in een bestaande schuurmuur laten plaatsen. Het gaat om een gat zagen enkel steens en roluik plaatsen ivm motor in de schuur kunnen zetten

Gat schuin zagen voor de afzuigkap

Wij krijgen in februari de sleutel van ons nieuwe huis in Pijnacker. Daar moet vanuit de keuken een gat gezaagd worden van 150 mm naar buiten voor de afzuigkap. Kun jullie hier een prijsopgave voor maken? Het gat moet door een spouwmuur met aan de buitenzijde bakstenen en binnen kalkzandsteen. Kan het eventueel iets schuin opzij geboord worden? Het scheelt binnen en buiten 2 cm waar ik uit wil komen.

Gat in het beton zagen en lichtkoepel plaatsen

Het zagen van een gat in het betonnen (platte) dak op tweede woonlaag. Ongeveer 70 x 70 cm. Plaatsen elektrische lichtkoepel.

Composiet tafel doorzagen en afwerken

Ik wil graag een composiet tafel over de lengte van 90 centimeter door laten zagen en het zaagvlak aan een kant mooi glad laten maken. Vervolgens wil ik het blad aan 3 kanten laten polijsten. Tevens moet het gat van de kookplaat vergroot worden.

Gat zagen in binnenmuur, timmerwerk en koepel vervangen

Zagen in binnenmuur, timmerwerk en koepel vervangen: - ik wil in de keuken een nis maken waar de koelkast in komt te staan. Daarvoor moet er in de muur een gat van 60x150 cm gezaagd worden en daarin een raamwerk worden gemaakt; - aan de achterzijde (=de schuur) ook een kast timmeren voor afwerking en bergruimte; - in de bestaande dakkoepel (met dagmaat 120x120cm) is nu nog het doorzichtige deel enkelwandig. Ik wil hier graag een dubbel of 3-voudig kunststof deel in laten zetten. Het kozijn-frame is van kunststof.

Gat in muur zagen

Een gat voor een afzuigkap moet worden vergroot naar van 13 cm. naar 15 cm. in een muur met dubbele stenen en ruimte ertussen. De ruimte is makkelijk toegankelijk.