Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gashaard ombouwen naar houthaard? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gashaard ombouwen naar houthaard. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gashaard ombouwen naar houthaard

Gashaard ombouwen naar houthaard

Wij hebben een gashaard die altijd een houthaard is geweest. Graag zouden wij weer terug willen gaan naar een houthaard en zijn benieuwd wat dit ons gaat kosten.

ik heb een bestaande oude gashaard met ...

ik heb een bestaande oude gashaard met afvoerkanaal en wil deze ombouwen tot een haard met echt houtvuur. graag advies geven over en het aanpassen van de stenen haard waar het hout ligt. Dit is nu van metaal. eventueel aanpassen rookkanaal, maar is denk ik niet nodig graag even snel een praktische advies en volgens mij is dit een pima klus voor een paar dagen