Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Garderobekast in elkaar zetten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: garderobekast in elkaar zetten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: garderobekast in elkaar zetten

3-deurs garderobekast in elkaar zetten

Ik wil graag een een 3 deurs garderobekast in elkaar willen laten zetten. Doen jullie dat ook zo ja? Wat zijn daar de kosten er van?

Garderobekast in elkaar zetten

Ik zou graag willen dat er een driedeurs garderobekast in elkaar gezet zou kunnen worden voor mij.

Garderobekast in elkaar zetten

Ik wil de 3-deurs garderobekast Kim aanschaffen bij Gamma. Ik wil graag een prijsindicatie ontvangen voor de montage van deze kast.

Garderobekast in elkaar zetten

Ik wil een 3 deurs garderobekast in elkaar laten zetten. Graag prijsopgave

Garderobekast in elkaar te zetten

Graag een monteur om een garderobe kast in elkaar te zetten genaamd "Kim 3-deurs white wash".

Gardarobekast monteren

We hebben een garderobekast (zweefschuifdeurkast) gekocht bij Gamma en deze willen we in elkaar laten zetten. Kast van 202 cm bij 200 cm breed, met legplanken en 1 roede. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten .

Garderobekast in elkaar zetten

Graag zou ik u willen vragen of het mogelijk is om een 2-deurs garderobekast in elkaar kan zetten.

Garderobekast in elkaar zetten

Ik wil bij Gamma een 3-deurs garderobekast gaan kopen, model Kim. Het zijn openslaande deuren. Ik hoor graag van u wat de montagekosten voor deze kast zijn.

3-deurs garderobekast Kim in elkaar zetten

Ik wil graag de garderobekast Kim 3-deurs truffeleiken in elkaar laten zetten. Ik heb de kast al besteld en betaald bij Gamma, de levering van de kast verwacht ik binnen 10 werkdagen. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Montage van meubels

Ik zou graag willen weten wat het kost om een garderobekast de Delta zweefdeurkast gelamineerd spaanplaat white wash in elkaar te laten zetten. En of jullie ook meubels in elkaar zetten van een andere winkel? Dat zou dan gaan om een dressoir en één nachtkastje. De factuur moet eerst naar de verzekeraar. Er loopt een rechtszaak met ze. Wat zou dat gaan kosten?