Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Garderobekast demonteren en afvoeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: garderobekast demonteren en afvoeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: garderobekast demonteren en afvoeren

Garderobekast demonteren en afvoeren

Ik wil een garderobekast (zweefdeurkast) laten demonteren en afvoeren. Afmetingen 206 x 180 x 63. Flatgebouw, 5e verdieping, lift aanwezig. Graag ontvang ik een prijsopgave.

Garderobekast demonteren en verplaatsen naar andere kamer

Ik wil een garderobekast (Staud Sinfonie) met 2 schuifdeuren, waarvan 1 spiegeldeur laten verplaatsen van een kamer naar een naastliggende kamer. In de kast zijn 3 planken en 3 rails bevestigd. Afmeting kast: 221 x 200 x 68 (hxlxb) cm.

IKEA garderobekast demonteren en afvoeren

Ik wil graag een IKEA garderobekast met 3 schuifdeuren laten demonteren en afvoeren. De kast is 2 meter breed en 2 meter hoog.

Kledingkast demonteren en monteren

Ik wil graag een (Hulsta) garderobekast laten demonteren op één. Dezelfde kast moet in elkaar worden gezet op een andere locatie in Beverwijk. De afstand tussen de twee adressen is niet meer dan 2 km. Afmetingen van de kast zijn 245 cm breed en ongeveer 230 cm hoog.

Garderobekast verplaatsen

Ik heb een oude houten kast die niet boven past. Ik heb iemand nodig om het te demonteren en opnieuw te monteren op de tweede verdieping. Kunnen jullie dit soort werk uitvoeren, en zo ja, wat voor prijs zou het zijn?