Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Garderobe kast in elkaar zetten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: garderobe kast in elkaar zetten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: garderobe kast in elkaar zetten

Garderobe kast in elkaar zetten

Ik heb een garderobe kast bij Gamma gekocht, ben benieuwd wat het kost om deze te le laten monteren De kast heeft zweefdeuren en is 200 breed, 65 diep en 222 hoog

Garderobekast in elkaar te zetten

Graag een monteur om een garderobe kast in elkaar te zetten genaamd "Kim 3-deurs white wash".

3-deurs garderobekast monteren

Ik wil graag een offerte voor 3 deurs garderobe kast monteren. Afmeting van de kast is 201 x 147 x 50 cm. Er hoeft geen oude kast verwijderd te worden.

Diverse klussen in huis laten uitvoeren

Ik wil een grote garderobe kast in elkaar zetten. Ook een kapstok, schilderijen en spiegels ophangen.

Garderobekast monteren

Ik wil bij jullie een 3deurs garderobe kast kopen. En deze wil ik ook in elkaar laten zetten. Kunt u mij laten weten wat ongeveer de kosten daarvan zijn?

Railsysteem bevestigen aan de muur

Graag zou ik het volgende willen laten doen: - Een railsysteem aan de muur laten monteren, dus enkele gaten boren en pluggen in de muur. Hiervoor dien ik nog de rails, plankendragers en gezaagde planken aan te schaffen. De 'kast' dient ongeveer 220(L)*125(B)*40(D) cm te zijn. - Een garderobe-roede aan de muur laten monteren, deze eerst op maat zagen met een ijzerzaag en dan door middel van de geboorde gaten in de muur bevestigen.

Leen Bakker en IKEA kasten monteren

Het gaat om het monteren van de volgende kasten: 1) Montage van "Leen Bakker" Kledingkast. Deze kast heeft 2 deuren en is 2 meter breed. 2) Montage van een garderobe kast op wieltjes voor in de hal. 3) Plaatsen van 2 onderbouw keukenkastjes, Ikea 4) Plaatsen van 4 hang keukenkastjes, Ikea

Garderobe kast

Ik ben opzoek naar iemand die een 2deur-s garderobekast voor mij in elkaar kan zettten. Het gaat om een nieuwe kast van 136 cm.

Garderobe kast bouwen

Kleine garderobekast in de hal bouwen, waarbij muurtje naar de schuur moet worden opgebroken, om die ruimte te benutten. Het is een kleine ruimte van maximaal 50 cm breed.

2 deurs kast monteren

Garderobe 2 (schuif)deurskast monteren. Kast is 1.80 meter breed.