Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Garage met asbest dak slopen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: garage met asbest dak slopen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: garage met asbest dak slopen

Garage met asbest dak slopen

Ik wil graag een prijsindicatie voor het slopen van een garage van 12 x 7 meter met aangebouwde overkapping ook van 12 x 7 meter. Garage met asbest houdende golfplaten.

Garage afbreken en puin afvoeren

Ik wil de garage volledig laten afbreken, bestaande uit steen. Ongeveer 6 meter bij 3 meter. In het dak zit mogelijk asbest. Ook alles laten afvoeren.

Asbest verwijderen

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht uit bouwjaar 1976 en willen op 28 december daar naartoe verhuizen. We zoeken een bedrijf dat voor ons vóór die tijd een asbestsanering kan verzorgen. In de woonkamer zit asbestplaat om een draagbalk van 800 x 30 cm. In de garage zit ook asbestplaat om een balk en op de zolder zit asbest beplating tegen het dak aan. Er is al een asbestinventarisatierapport aanwezig. We ontvangen graag uw offerte.

Asbesthoudende plafondplaten en standpijp verwijderen

Wij gaan binnenkort onze woning fors verbouwen en willen voor die tijd graag een asbestsanering laten verzorgen. We zijn al in het bezit van een inventarisatierapport. Het gaat om ongeveer 20 m² platen met niet-hechtgebonden bruine asbest uit het plafond in de garage. Daarnaast is er ook een standleiding met hechtgebonden asbest op de begane grond en 1e verdieping aanwezig. Wij kunnen er zelf voor zorgen dat de pijp helemaal zichtbaar is en alleen verwijderd dient te worden. Tevens zorgen wij ervoor dat de garage leeg is. We laten de klus hier graag even beoordelen en ontvangen daarbij dan uw offerte.

Asbest verwijderen

Garage 27 m2 plafond asbest verwijderen, klasse 3. Zolder 14 m2 asbest verwijderen, plafonds en muren, klasse 3. Het zijn grote platen die makkelijk te verwijderen zijn. Uitvoering medio mei/junui 2013. Rapport is aanwezig.

Asbest verwijderen

In de garage zit asbest tegen het plafond, wat ik er graag uit zou willen hebben. Afmeting 6x3 meter dus 18 vierkante meter. Garage is leeg, dus de vakman kan er makkelijk bij.

Verwijderen van asbest pijp en platen

In het plafond van de garage moeten asbest platen worden verwijderd(21m2) en op zolder is een asbest pijp (doorsnede ong. 30cm) die verwijderd moet worden.

Sloop garage en afvoeren asbest

Er staat op mijn grond een houten garage met een dak van asbestplaten (volgens mij), die op instorten staat en moet worden gesloopt waarbij alle materialen moeten worden afgevoerd. Garage is 4 x 8 meter.