Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Garage afbreken en puin afvoeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: garage afbreken en puin afvoeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: garage afbreken en puin afvoeren

Garage afbreken en puin afvoeren

Ik wil graag de kosten weten van het afbreken van een stenen garage in spouw gemetseld met een bitumen plat dak. Er zit een CV ketel, water en elektra. Dat dit netjes wordt afgesloten en het afvoeren van de materialen. De garage is 4.50 x 5.10 meter.

Garage afbreken en puin afvoeren

Ik wil de garage volledig laten afbreken, bestaande uit steen. Ongeveer 6 meter bij 3 meter. In het dak zit mogelijk asbest. Ook alles laten afvoeren.

Afbreken garage en puin afvoeren

Afbreken van vrijstaande garage en het puin afvoeren.

Overdekt terras door verbouwing garage

Graag ontvangen wij geheel vrijblijvend een offerte voor het volgende: Wij zouden graag een gedeelte van onze garage van 8x3m willen afbreken, een muur van 3m. Die muur zetten we dan 3m naar achteren. Waarbij we het dakgedeelte willen laten staan, zodat we een overdekt lounge gedeelte kunnen creeeren. Naar ons inziens moeten er 2 muren afgebroken worden en een nieuwe muur worden teruggeplaatst met een deur erin. Is dit mogelijk? en wat zijn de kosten hiervan ?

sloopwerkzaamheden

Het betreft de gedeeltelijke sloop van een berging/garage. De sloop omvat het verwijderen van dakbedekking, balken, dakbeschot, het afbreken van 2 gemetselde penanten, en in overleg de betonnen fundering en het afvoeren van de stenen. Het dakbeschot en de balken blijven voor hergebruik en worden dus niet afgevoerd.

Hoi, onze garage heeft nieuwe muren en ...

Hoi, onze garage heeft nieuwe muren en een nieuwe garagedeur nodig. Maar....de spullen in de garage kunnen niet verplaatst worden. Een muur afbreken en opmetselen zou in 1 dag (dus in fases) moeten gebeuren. We zijn op zoek naar meerdere offertes zodat we een goed beeld van de mogelijkheden krijgen. Op het moment hebben we geen idee van een budget. Wegens telefonisch moeilijk bereikbaar aub melen. Start van de uitvoering het liefst zo snel mogelijk maar afhankelijk van aannemer.

Stuk muur uitbreken en nieuwe muur ...

Stuk muur uitbreken en nieuwe muur opbouwen. Oude houten vloer en verwarmingen verwijderen. Oude keuken afbreken en gedeelte weer opbouwen in bijkeuken. Tegelvloer leggen in garage en bijkeuken. Diverse stroom en watervoorzieningen verleggen ivm inbouw nieuwe keuken en oude keuken in bijkeuken. Buitenkranen voor en achter. Alle muren en plafonds benedenverdieping stucen. Graag beginnen 2e of 3e week juni 2008.

Aanbouw (uitbreiding) begaande grond ...

Aanbouw (uitbreiding) begaande grond bestaande woning, ong. 10 of 12 meter (1 kamer en 1 grote woonkeuken). Huidige keuken verplaatsen, geheel nieuwe badkamer en een geheel nieuwe natte groep eerste verdieping (wc + douche), eventueel wanden verplaatsen. Bestaande garage afbreken.