Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gaas vervangen in Hamstra hordeur? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gaas vervangen in Hamstra hordeur. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gaas vervangen in Hamstra hordeur

Gaas vervangen door hamstra rolhor

Gaas vervangen door 2 stuks hamstra rolhor met de maat van 91 x 111 cm.

Gaas vervangen in hamstra rol hor

Ik wil het gaas laten vervangen van 4 hamstra rol horren. Cassette is 88 cm breed, geleiders zijn 122 cm hoog gemeten van onderkant cassette. Geen rekening gehouden met gaas in de cassette oid. Voor duidelijkheid kan ik foto's sturen (kan ze niet invoegen). Graag zo spoedig mogelijk vervangen voor een betaalbare prijs!

Gaas vervangen in Hamstra hordeur

Ik wil graag het gaas van mijn hordeur vervangen omdat het stuk is gegaan . 210cm hoog bij 180cm breed . Graag uw offerte . Hor heeft boven en onder geleiding.

Gaas vervangen in hamstra rolhor

Ik heb hem zelf al gedemonteerd en kan hem zelf brengen. Maat 200 cm. lengte en 180 breed

Gaas in hamstra rolhordeur vervangen

Ik wil het gaas in een hamstra roldeur laten vervangen. Het gaas moet vooral aan de onderzijde goed vastgezet worden en eventueel worden verstevigd. De afmeting van de roldeur is 85 cm breed en 218 cm hoog.

Gaas in rolhorder vervangen

Graag wil ik de gaas van de Hamstra rolhorder vervangen. Er zitten meerdere scheuren in. Breed ongeveer 132 cm Hoog ongeveer 200 cm Graag offertes inclusief alle benodigdheden en gaas.

Gaas in een Hamstra rolhordeur vervangen

Er zitten gaten in bestaande rolhor. Nieuw gaas 68 bij 140

Rolhor plaatsen

Er zitten gaten in bestaande rolhor. Of vervangen of nieuw gaas? 68 bij 140

Rolhordeur vervangen

Ik ben bij een kennis tegen de rolhordeur aangelopen en nu is het gaas gescheurd. Het is voor haar balkondeur (standaard formaat) en de hor rol in een cassette. De naam van de deur is Hamstra. Graag wil ik een prijsopgave met montage.

Gaas in Hamstra rolhordeur repareren of vervangen

Mijn man is door de plisse hordeur gelopen. Het gaas is gescheurd