Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Fundering vernieuwen in dijkhuis (rijksmonument)? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: fundering vernieuwen in dijkhuis (rijksmonument). Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: fundering vernieuwen in dijkhuis (rijksmonument)

Fundering vernieuwen in dijkhuis (rijksmonument)

Ons huis is uit het begin van de twintigste eeuw met vernieuwing in 2010/2013. Het is en dijkhuis (rijksmonument) aan het Markermeer. We hebben lekkagen in de kelder en zoeken naar een bedrijf die is gespecialiseerd in fundering werk.

Schuur in de tuin vergroten of vernieuwen

Wij zijn momenteel een andere woning aan het zoeken. We hebben al diverse woningen bezichtigd. Daar zat een woning bij met een kleine schuur van 2,5 x 3 meter in de achtertuin. We willen graag een prijsindicatie van de kosten voor het vergroten van die schuur naar 5 x 5 meter ofwel een prijsindicatie voor het slopen van de schuur en plaatsen van een nieuwe schuur inclusief de fundering en afvoeren van afvalmaterialen.

- vast toilet vervangen door zwevend ...

- vast toilet vervangen door zwevend toilet; - afvoer van zwevend toilet komt mogelijk boven fundering uit en moet dus misschien omgelegd worden; - verwarmingsbuizen in de muur (gipsbeton) wegwerken; - wasbak en afvoer monteren; - vloer en wanden betegelen; - plafond vernieuwen (gips); - mechanische ventilatie in plafond monteren;- spotje in plafond monteren; - draairichting van de toegangsdeur omdraaien;

Wij willen mogelijk de erfafscheiding ...

Wij willen mogelijk de erfafscheiding van onze tuin vernieuwen. Het is nu een houten schutting en wij willen een gedeeltelijk steen en gedeeltelijk hout. Ook willen wij een fundering voor de schuur realiseren. De lengte van de schutting is ongeveer 6 meter lang. het oppervlakte van de schuur zal ongeveer 6 vierkante meter zijn. Wat voor ons het belangrijkste is, is dat er beton gestort wordt. Daar zouden wij een offerte van willen ontvangen. Ook wat het gaat kosten als we het 50 cm laten opmetselen.

Door houten palen uit 1930, zoeken wij ...

Door houten palen uit 1930, zoeken wij een aannemer die onze fundering wil vernieuwen. Het huis staat in Zaandam. De helft van de fundering is al vervangen. Het gaat hier dus om een zijmuur en voormuur.

Keuken doorbreken naar kamer, keuken ...

Keuken doorbreken naar kamer, keuken uitbouwen naar buiten tot schuur (2m), fundering leggen, serre-achtige uitbouw plaatsen, keuken vernieuwen: nieuwe keukenvloer leggen, doorgang keuken-gang dichtmaken, nieuwe verwarming aanleggen/ verplaatsen, nieuwe aan/-afvoer voor spoelbak en afwasmachine maken, nieuwe elektra aanleggen in keuken, dakbedekking schuur vernieuwen.