Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Een fundering realiseren en een tuinhuis hier op plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: een fundering realiseren en een tuinhuis hier op plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: een fundering realiseren en een tuinhuis hier op plaatsen

Een fundering realiseren en een tuinhuis hier op plaatsen

Ik zoek een aannemer die een fundering kan maken ten behoeve van een kunststof Keter Factor 88 tuinhuis en het plaatsen van deze tuinhuis. De tuinhuis is reeds in bezit, het materiaal voor de fundering nog niet aangezien ik niet weet wat daarvoor nodig is. De fundering moet ongeveer 257 bij 255 cm zijn. Dit moet plaatsvinden in de achtertuin die bereikbaar is via de steeg.

Het realiseren van een fundering met ...

Het realiseren van een fundering met vloer voor een uitbouw van 6x3mtr. Op deze vloer komt later vloerverwarming. Fundering komt aan de achterzijde van de woning. Vloer sluit aan op een houten vloer van de woonkamer dus er moet beluchting in de betonnen vloer. Tevens een scheidingsmuur van 3x2.5mtr.

Uitbouw realiseren aan de achtergevel ...

Uitbouw realiseren aan de achtergevel tussen twee uitbouwen in. Ongeveer 2,5 m diep en over de hele breedte van het huis. De uitbouw is bestemd voor de keuken, die door ons zelf geplaatst wordt. Het gaat dus om grove werkzaamheden als fundering storten, metselwerk, plat dak, ramen plaatsen, openslaande deuren maar ook afwerking van binnen als stucwerk, electra etc.

Wij willen mogelijk de erfafscheiding ...

Wij willen mogelijk de erfafscheiding van onze tuin vernieuwen. Het is nu een houten schutting en wij willen een gedeeltelijk steen en gedeeltelijk hout. Ook willen wij een fundering voor de schuur realiseren. De lengte van de schutting is ongeveer 6 meter lang. het oppervlakte van de schuur zal ongeveer 6 vierkante meter zijn. Wat voor ons het belangrijkste is, is dat er beton gestort wordt. Daar zouden wij een offerte van willen ontvangen. Ook wat het gaat kosten als we het 50 cm laten opmetselen.

het realiseren van een uitbouw aan de ...

het realiseren van een uitbouw aan de achtergevel (diepte 2.90 m, breedte ongeveer 5.20 m). De bestaande voorzijde (schuifbouw) handhaven.De bestaande convectorput dient te worden weggewerkt. Uitbreiding van de reeds bestaande vloerverwarming omdat een radiator niet meer nodig is. Fundering dient te worden aangebracht ( m.i. twee palen)

Wij hebben een in detail uitgewerkt ...

Wij hebben een in detail uitgewerkt bouwplan welke aanstonds zal worden ingediend bij de gemeente. Het bouwplan behelst de vernieuwing van de huidige fundering en het realiseren van een waterdichte bak c.q. nieuw te maken souterain. De werkzaamheden vergen dus kennis van funderingsherstel, het maken van een bak en afbouw tot appartement. De locatie is Amsterdam, binnenstad. Het pand is aan beide zijden belendende bouw. Er is een constructie- en funderingsrapport en bouwkundige tekeningen.