Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Elektrische zonwering ophangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: elektrische zonwering ophangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: elektrische zonwering ophangen

Zonwering verhuizen en monteren

Er dient een elektrische knik-arm zonwering met schakelkastje verhuisd te worden binnen het zelfde dorp. De zonwering dient aan de voorzijde van de woning op de begane grond te worden gedemonteerd en vervolgens bij een andere woning aan de achterzijde op de begane grond gemonteerd. De afmeting van het scherm is 5 meter en dient door de vakman te worden vervoerd naar de nieuwe woning.

Zonwering repareren

In de rechter knikarm van ons elektrische zonnescherm is het touw geknapt. Kunt u dit repareren en wat zou het kosten? De maat van het zonnescherm is ongeveer 3 x 3 meter.

Zonwering monteren

Ik zou graag de kosten willen weten voor het monteren van een elektrische zonwering. De breedte zal 5 meter moeten worden. Op de begane grond is mijn kantoor gevestigd en de woonkamer is op de eerste etage. Hier zal de zonwering komen en de vakman kan daar goed bijkomen.

Buiten zonwering laten plaatsen

Ik wil een zonnewering met elektrische bediening laten plaatsen. Ik wil graag offerte.

Zonwering ophangen

Ik wil een uitvalscherm met elektrische motor van 3,5 m breed aanschaffen bij Praxis en op laten hangen.

Elektrische zonwering ophangen

Ik ben op zoek naar een klusser die onze nieuwe zonwering wilt ophangen aan de achterzijde van het huis. Breedte: 3 meter, uitval 2 meter. Let op, de zonwering is elektrisch met motor. Het liefst z.s.m. realiseren. Er zitten nog geen bouten en schroeven bij.

Sunline zonnescherm repareren

Ik heb een probleem met mijn zonwering van merk Sunline; betreft een elektrische zonwering - de knop doet de zonvering naar beneden maar niet meer naar boven.

Plaatsen van zonweringen

Er moeten 2 zonweringen bij een appartement van de tweede etage verplaatst worden naar de eerste etage van een pand hiernaast. Er hangt 1 zonwering, elektrische bediening boven het balkon en de ander zonwering is volautomatisch en is alleen met een hoogwerker te bereiken. Beide zonweringen zijn 4.67 meter breed.

Elektrische zonwering ophangen

Ik ga een zonwering kopen bij de Praxis. Wat gaat het kosten om deze op te hangen? Hij is 4 meter breed en niet elektrisch.

Zonwering verhuizen en monteren

Ik wil elektrische zonwering van 510 cm met windmolen verhuizen van Gorinchem naar Lexmond. Beide huizen zijn begane grond. Graag kostenplaatje.