Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Elektrische zonwering ophangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: elektrische zonwering ophangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: elektrische zonwering ophangen

Elektrische zonwering ophangen

Ik ben op zoek naar een klusser die onze nieuwe zonwering wilt ophangen aan de achterzijde van het huis. Breedte: 3 meter, uitval 2 meter. Let op, de zonwering is elektrisch met motor. Het liefst z.s.m. realiseren. Er zitten nog geen bouten en schroeven bij.

Sunline zonnescherm repareren

Ik heb een probleem met mijn zonwering van merk Sunline; betreft een elektrische zonwering - de knop doet de zonvering naar beneden maar niet meer naar boven.

Plaatsen van zonweringen

Er moeten 2 zonweringen bij een appartement van de tweede etage verplaatst worden naar de eerste etage van een pand hiernaast. Er hangt 1 zonwering, elektrische bediening boven het balkon en de ander zonwering is volautomatisch en is alleen met een hoogwerker te bereiken. Beide zonweringen zijn 4.67 meter breed.

Elektrische zonwering ophangen

Ik ga een zonwering kopen bij de Praxis. Wat gaat het kosten om deze op te hangen? Hij is 4 meter breed en niet elektrisch.

Zonwering verhuizen en monteren

Ik wil elektrische zonwering van 510 cm met windmolen verhuizen van Gorinchem naar Lexmond. Beide huizen zijn begane grond. Graag kostenplaatje.

Elektrische zonwering plaatsen/monteren

Ik wil graag een nieuw elektrisch zonnescherm laten plaatsen en aansluiten. Ik heb nu een zonnescherm met handbediening (slingerstang) wordt 400 cm breed en een uitval van 250 cm.

Elektrische zonwering ophangen

Ik heb een elektrisch zonnescherm van 5.50 meter en wil dit op laten hangen en aansluiten. Ik weet niet precies wat voor materiaal er nodig is om het op te hangen (keilbouten?)

Elektrische zonwering monteren

Elektrische terraszonwering ophangen van 5.80 meter breed op de begane grond.

Montage van zonwering buiten

Ik kan een buiten zonwering krijgen en deze moet gemonteerd worden aan de achterzijde van de woning. Het betreft een knikarmscherm van 3.50 meter met een elektrische bediening. Kunt u dat voor mij doen en wat zijn de kosten hiervoor?

Zonwering met knikarmen ophangen

Graag ontvang een offerte voor het monteren van een zonnescherm, knikarm, van 5 meter breed. Het scherm wordt op de begane grond gemonteerd en heeft een elektrische bediening.

Partners

Partners van Casius