Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Elektrische boiler plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: elektrische boiler plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: elektrische boiler plaatsen

Keukenboiler Daalderop 10L plaatsen

Wij willen graag een elektrische boiler in de keuken (zelf kopen bij Praxis) en deze laten plaatsen. Deze wil ik graag onder kraan plaatsen in de keuken zodat we direct warm water hier hebben. Deze moet dus worden losgekoppeld van de bestaande combi ketel. Deze combi ketel hoeft niet te worden verwijderd.

Het vervangen van de CV combiketel naar elektrische boiler

Op dit moment hebben wij een CV combiketel. Door een storing geeft deze op het moment geen warm water en voor verwarming wordt deze nauwelijks gebruikt. Wij hebben nu het idee om de ketel weg te halen en te vervangen door een elektrische boiler van 120 liter voor de warm water voorziening. De verwarming op de nog resterende 'koude' dagen dit seizoen lossen we op andere wijze op en richting volgende winter gaan wij ons oriënteren op andere verwarmingsmogelijkheden waaronder gas-los.

Elektrische boiler plaatsen

Graag laat ik een elektrische boiler van ik denk 10 liter, in mijn keukenkastje plaatsen. Heeft er ooit al een gezeten, maar met een verbouwing is deze weggehaald. Afstand naar verwarming te lang dus nu veel water verlies. De boiler is voor warm water in de keuken. In het keukenkastje zit een stopcontact voor de boiler. Ik heb een beneden woning.

Elektrische boiler plaatsen

Ik woon in een koop appartement. Een persoon huishouding. Ik wil graag van de gas geiser af. Deze moet verwijderd worden en ik wil het vervangen door een elektrische boiler. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Elektrische boiler plaatsen

Gaat om een bestaande appartementsflat. De woning is aangesloten op blokverwarming voor ruimteverwarming. In de woning bevindt zich een gasgestookte geiser

Elektrische boiler plaatsen

Ik wil een elektrische boiler van 80 liter plaatsen op zolder. Ik ontvang graag een offerte.

De oude elektrische boiler vervangen en nieuwe plaatsen en leveren

Graag laat ik een boiler onder het aanrecht plaatsen. De huidige boiler, lekt en geeft vies water, is ook aangesloten op koud- en warm water en de cooker. Het gaat om het verwijderen van de oude boiler en plaatsen nieuwe. Ik denk dat ik een nieuwe elektrische boiler wil. De huidige is ook elektrisch. Graag oude afvoeren. We zijn met 2 personen. Ik denk dat de huidige 10 liter is.

Elektrische boiler plaatsen

Gezin bestaat uit 2 personen, dus boiler van 80 of 100 liter. Nu hebben we een combiketel op gas. Onze zonnepanelen geven meer kWh stroom dan we nu gebruiken.

Elektrische boiler plaatsen

Het betreft twee douches in clubgebouw van kanovereniging. Lang niet iedereen doucht elke keer, maar er zijn piekmomenten dat er wel tien tot twaalf mensen willen douchen binnen een tijdsbestek van enkele uren. Zulke momenten komen grofweg twee maal per week voor, in de zomer vaker dan in de winter. Het is dus lastig om de juiste capaciteit te berekenen. We willen aan de ruime kant blijven, maar dan wel met de meest zuinige boiler. Er is geen gasaansluiting, dus we zijn afhankelijk van elektriciteit.

Gasketel vervangen door elektrische boiler, plaatsen zonnepanelen en grond warmtepomp

Grote elektrische boiler ter vervanging van gasketel voor cv van een bungalow met 8 platte en 3 geribbelde radiatoren, alle dus op 1 verdieping. Huidig gasverbruik 2500-3000 m3 per jaar (incl. gastoestel 10%). Netto ca. 2200-2700 m3. De boiler kan op de plaats van de oude gasketel komen. Op het platte dak met kunststof bedekking kunnen meer dan 10 extra zonnepanelen komen. Warm water t.b.v. badkamer en keuken (+ kleine wastafel). Dak moet eerst gecontroleerd worden of het plaatsen van zonnepanelen mogelijk is en wil graag goed geïnformeerd worden over het plaatsen van een grond warmtepomp.