Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Elektrische boiler installeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: elektrische boiler installeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: elektrische boiler installeren

Gas boiler vervangen door elektrische boiler

Er hangt nu een gasboiler met kraan, de elektrische boiler moet deze vervangen waarbij ook een nieuwe kraan moet komen. Er moet een nieuwe groep komen waar de elektrische boiler op kan worden aangesloten zodat deze snachts kan opwarmen. We wonen met 2 personen in het huis. De elektrische boiler moet het water in de keuken en badkamer verwarmen. We maken geen gebruik van een bad. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Welke werken moeten uitgevoerd worden? Elektrische boiler plaatsen

Boiler monteren

Ik wil graag een elektrische boiler laten plaatsen. Deze moet op de plek komen van een bestaande boiler. Ik zou graag meer informatie willen over het plaatsen. De type boiler nog in overleg.

Elektrische boiler verplaatsen

De boiler vervangt een kapotte boiler van 80 liter. Het gaat om een woning van 78 m2.

Elektrische boiler installeren

Onze huidige boiler lekt. Waarschijnlijk moet de oude vervangen worden, maar als een reparatie volstaat zijn we daar natuurlijk ook content mee. Indien een nieuwe boiler willen we graag een elektrische.

Boiler vervangen

Ik wil een bestaande boiler laten vervangen voor een elektrische boiler van 120-150 liter.

Een boiler vervangen

Ik zoek CV-installateur die mijn boiller kan vervangen. Hiervoor in de plaats wil ik een elektrische boiler laten plaatsen. De boiler moet een tussenwoning met vier bewoners kunnen voorzien van warm water.

Nieuwe boiler installeren

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: nieuwe moderne boiler met 100 liter inhoud leveren en plaatsen, oude boiler graag verwijderen. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden?: afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik. Welke werken moeten uitgevoerd worden?: elektrische boiler plaatsen.

Elektrische boiler plaatsen in keuken

Ik heb een nieuwe 50 liter boiler aangeschaft. Die moet in de plaats komen van de HR die de woningbouwvereniging geplaatst heeft. De HR werkt op gas en elektra. Gasmeter wordt verwijderd, zodat de HR ketel geen functie meer heeft. HR verwijderen, en boiler op die plaats monteren.

Installatie- en kluswerk in de woning

Ik heb lekkage bij mijn toiletpot, waar deze aansluit op de riolering. Ik wil dit graag laten herstellen en zal zo nodig een nieuwe toiletpot laten plaatsen. Verder heb ik een elektrische boiler gekocht die ik wil laten installeren. Ik heb ook nog enkele kleinere klussen in en rond het huis. Er moet ook een afvoer van het platte dak worden nagekeken, omdat het water op het dak nu niet goed kan weglopen

Ik heb een elektrische boiler, 80l , 10 ...

Ik heb een elektrische boiler, 80l , 10 jaar oud. Lekt, mogelijk bij een schroef van de verwarmingselement. Graag reparatie of info over losse onderdelen te koop.