Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Elektrisch zonnescherm repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: elektrisch zonnescherm repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: elektrisch zonnescherm repareren

Elektrisch zonnescherm repareren

Ons Electrisch werkt niet meer, ligt waarschijnlijk aan de somfy schakelaar oid. Zo spoedig als mogelijk repareren.

Elektrisch knikarm zonnescherm afstellen

Het zonnescherm hangt aan 1 zijde wat scheef Locatie is op 2e etage van appartement. Toegang via het dak is mogelijk.

Zonnescherm monteren

Graag montage van elektrisch bediend zonnescherm (zipscreen), maat 283 cm breed x 154 cm hoog. Het scherm is al geleverd door Gamma. Merk Altus. Bij de nieuwbouw van ons huis is voorzien in stroomvoorziening voor dit doel.

Elektrische zonwering plaatsen/monteren

Ik wil graag een nieuw elektrisch zonnescherm laten plaatsen en aansluiten. Ik heb nu een zonnescherm met handbediening (slingerstang) wordt 400 cm breed en een uitval van 250 cm.

Zonnescherm op laten hangen

Ik ben in het bezit van een zonnescherm, Deze wil ik graag gemonteerd hebben aan de achtergevel van mijn woning. Het betreft een elektrisch zonnescherm waarvan ik de elektra zelf zal aansluiten. Het zonnescherm zal voor 2 regenpijpen moeten komen (ongeveer 115mm van de muur af). Op de locatie zijn al draadstangen in de muur bevestigd. Aan het zonnescherm zit een afneembaar aluminium hoekprofiel van 70x70, en er is een dik stalen hoekprofiel van 65x65. Deze kunnen eventueel gebruikt worden voor de bevestiging, echter hoeft dit niet perse. Graag ontvang ik een prijsopgave om de zo snel mogelijk te laten realiseren

Elektrische zonwering ophangen

Ik heb een elektrisch zonnescherm van 5.50 meter en wil dit op laten hangen en aansluiten. Ik weet niet precies wat voor materiaal er nodig is om het op te hangen (keilbouten?)

Zonnescherm vervangen

Ik heb een mooi elektrisch zonnescherm van 475 cm lang kunnen overnemen van mijn buren die gingen verhuizen. Het zonnescherm is al gedemonteerd en ligt in de achtertuin bij onze hoekwoning. Ik wil graag een oud knikarmscherm van de gevel op de begane grond laten verwijderen en het nieuwe scherm daar laten bevestigen. Daar zijn gelet op de grootte wel 2 vakmensen voor nodig. Er is al een opening in de muur aanwezig voor het aansluiten van de elektrakabel. Ik hoor graag wie hier tijd voor hebben en wat de kosten zijn.

Ophangen van een elektrisch zonnescherm

Wij hebben een elektrisch zonnescherm van de Praxis. Dat willen wij aan onze aanbouw laten ophangen met goede steunbeugels. We hebben geen email. U kunt ons bellen voor een afspraak. We willen de klus hier laten bekijken en van u vooraf een prijsopgave krijgen.

Zonnescherm ophangen aan de tuinkant

Ik wil een elektrisch bedienbaar knikarmscherm van 3 meter breed en 2.50 meter uitval laten ophangen aan de achtergevel van mijn tussenwoning/rijtjeshuis.

Zonnescherm met elektrische bediening monteren

Ik wil graag een elektrisch bedienbaar knik-arm-scherm laten monteren, aan de achterkant van het huis.

Partners

Partners van Casius