Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Duo rolgordijn inkorten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: duo rolgordijn inkorten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: duo rolgordijn inkorten

Duo rolgordijn inkorten

Ik wil graag twee duo rolgordijnen laten inkorten van 140 cm breed naar 138 cm breed. Graag wil ik een offerte. Ik kan ze eventueel ook brengen. Ik heb deze gordijnen echter wel binnen een week nodig.

Inmeten duo rolgordijn

Omdat ik een prijsindicatie wil laten maken van een duo rolgordijn is het misschien handig de juiste maten te weten. Meten jullie dat ook in? Als ik bia jullie site wil weten wat het kosten gaat accepteert die mijn gemeten maten niet

Duo rolgordijn op laten hangen

Ik wil graag een duo rolgordijn op laten meten en laten monteren aan 1 raam

Ramen voor raamdecoratie opmeten

Ik wil graag 7 ramen laten opmeten. Ik wil raamdecoratie kopen en denk aan rolgordijnen en 1 duo-rolgordijn. Ik wil alles in mijn woning gaan bedienen d.m.v. domotica, ook de raamdecoratie. Ik wil daarom graag informatie over de mogelijkheden van automatische bediening of een motor.

Raamdecoratie inkorten

Ik wil 1 duo rolgordijn (circa 2,20m lang) en 1 houten jaloezie (circa 80cm lang) in de breedte laten inkorten. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Duo rolgordijn ophangen

Betreft het ophangen van een duo-rolgordijn van 1.50 meter. Aan het plafond. Het bevestigingsmateriaal is aanwezig.

Duo rolgordijn op een kunststof draai-/kiepraam monteren

Aangezien wij sinds ruim een week kunststof ramen hebben, willen wij passende duo rolgordijnen laten monteren voor de ramen in de keuken. Het gaat hierbij om 1 vast en 1 kiepraam.

Duoplissé voor dakraam ophangen

Voor een zolderraam wil ik graag het oude rolgordijn laten verwijderen (nog in goede staat) en een nieuwe Bruynzeel duo plissé laten ophangen. Deze moet hoogstwaarschijnlijk nog wel in breedte en hoogte worden ingekort.

Verduisterende Duo-rolgordijnen monteren

Sinds oktober 2013 heb ik last van een lekkage in de woonkamer. Daarnaast heb ik sinds jaren last van lekkage in een van de slaapkamer. Hierdoor zijn de lamellen en de rolgordijnen gaan roesten. Deze heb ik nu weggehaald en heb voorlopig vitrages ingezet totdat de lekkage eindelijk verholpen heb. Vanwege deze lekkages moet ik binnenkort dus nieuwe gordijnen hebben. Ik heb een rolgordijn gezien wat ik mooi vind. Het gaat hierbij om een witte verduisterende Duo-rolgordijn met een cassette. De afmetingen van de raam in de woonkamer is 352cm breed bij 175cm hoog. Deze gordijn moet gesplitst worden in twee rolgordijnen van 280cm en 70cm breed. Het raam in de slaapkamer is 167 breed bij 125 hoog.

Duo rolgordijnen ophangen

Duo rolgordijnen van Praxis Sencys ophangen. Bij kleine raam is er geen plafond. Kozijn is 1 cm ruimte. Rolgordijn heeft 5 cm nodig. Links moet dus hoger, op de betonnen balk. Rechts ook hoger. Zie de foto voor de huidige situatie.