Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Duivennet plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: duivennet plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: duivennet plaatsen

Duivennet bevestigen op balkon

Heb al jaren last van duiven op mijn balkon. Balkon op de tweede verdieping, deze is ongeveer 2,50 bij 2,75 meter. Graag zou ik willen weten wat het gaat kosten om een duivennet te plaatsen.

Duivennet op het balkon plaatsen

Op mijn balkon heb ik heel erg last van duiven. Mijn vraag is wat het zou kosten om een net te laten plaatsen. Zou in het plafond moeten maar daar ga ik mij zelf niet aan wagen. Mijn balkon ongeveer 2. 40 meter hoog en ik schat tussen 5 en 6 meter lang. Wat zou dit ongeveer gaan kosten? Ik woon in Rotterdam.

Balkon schoonmaken en duivennet plaatsen

Mijn balkon zit onder de duivenpoep. Ik wil deze laten reinigen. Mijn balkon is ongeveer 2,5 a 3 m bij 1,5 m. Wat zal dit gaan kosten?

Balkon schoonmaken en duivennet plaatsen

Balkon schoonmaken/reinigen van duivenuitwerpselen. Daarnaast moet er een duivennet geplaatst worden.

Duivennet op het balkon aanbrengen

Ik wil graag een duivennet laten plaatsen en de balkonvrij van vogelpoep.

Duivennet op het balkon plaatsen

Ik wil graag een duivennet op het balkon.

Duivennet op balkon plaatsen

Ik wil graag een duivennet plaatsen op mijn balkon op 3 hoog. De afmetingen zijn ongeveer 4m breed en 2m hoog. Ik ben niet in het bezit van materialen. Ook vraag ik mij af hoe veel het zal kosten om het balkon te laten reinigen (ivm duivenpoep). Ik zou dit zsm willen laten gebeuren.

Duivennet plaatsen

Graag laat ik een duivennet plaatsen op mijn balkon van 4,7m breed bij 2,8m hoog. Het mag een zwart duivennet worden en de haken kunnen in het hout worden geboord (zie foto). Met tie-wraps kan eventueel aan de balustrade worden verbonden. Eerder hebben wij dit laten doen aan de Robert Scottstraat 20-2 voor mijn ex Geraldine Schepers. We hebben toen 200 euro betaald voor 2 balkons. Afgelopen vrijdag heb ik deze klus reeds bij u aangevraagd voor ons huisje, maar hier kwam ineens een veel hoger bedrag uit. Nu wil ik graag de klus laten uitvoeren door dezelfde klusjesman, maar ik ben zijn naam kwijt. Hij studeert architectuurgeschiedenis en doet hierbij klussen voor Casius. Zou u me weer met hem in contact kunnen brengen?

Duivennet laten plaatsen op het balkon

Graag wil ik een duivennet laten plaatsen voor mijn balkon achter van circa 4,7 meter breed. De haken kunnen in het hout worden geboord, er kan met tie wraps aan de balustrade worden bevestigd (zie foto) en de kleur van het net mag zwart zijn. U kunt me bereiken op onderstaand nummer en het net mag geplaatst worden in het weekend of doordeweeks na 5en.

Duivennet plaatsen

Duiven net laten plaatsen. Opmeten, materiaal kopen en plaatsen!

Partners

Partners van Casius