Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Duivennet plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: duivennet plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: duivennet plaatsen

Balkon schoonmaken en duivennet plaatsen

Mijn balkon in Amsterdam (2-hoog) meet ongeveer 6m x 1m25. ik wil het graag laten schoonmaken en een duivennet laten plaatsen en zou graag weten wat de kosten hiervoor (ongeveer) zouden bedragen.

Duivennet op balkon plaatsen

Ik wil graag een duivennet laten plaatsen. Heb zelf al een net in bezit.

Duivennet op een balkon plaatsen

Ik zoek een partij die aan mijn balkon een vogelwering-net kan plaatsen. De hoogte tussen mijn en het bovenliggende balkon is 2,4 meter hoog. Daarnaast is mijn balkon 5 meter breed. Ook aan de zijkant moet er nog een klein deel afgedicht worden.

Duivennet bevestigen op balkon

Heb al jaren last van duiven op mijn balkon. Balkon op de tweede verdieping, deze is ongeveer 2,50 bij 2,75 meter. Graag zou ik willen weten wat het gaat kosten om een duivennet te plaatsen.

Duivennet op het balkon plaatsen

Op mijn balkon heb ik heel erg last van duiven. Mijn vraag is wat het zou kosten om een net te laten plaatsen. Zou in het plafond moeten maar daar ga ik mij zelf niet aan wagen. Mijn balkon ongeveer 2. 40 meter hoog en ik schat tussen 5 en 6 meter lang. Wat zou dit ongeveer gaan kosten? Ik woon in Rotterdam.

Balkon schoonmaken en duivennet plaatsen

Mijn balkon zit onder de duivenpoep. Ik wil deze laten reinigen. Mijn balkon is ongeveer 2,5 a 3 m bij 1,5 m. Wat zal dit gaan kosten?

Balkon schoonmaken en duivennet plaatsen

Balkon schoonmaken/reinigen van duivenuitwerpselen. Daarnaast moet er een duivennet geplaatst worden.

Duivennet op het balkon aanbrengen

Ik wil graag een duivennet laten plaatsen en de balkonvrij van vogelpoep.

Duivennet op het balkon plaatsen

Ik wil graag een duivennet op het balkon.

Duivennet op balkon plaatsen

Ik wil graag een duivennet plaatsen op mijn balkon op 3 hoog. De afmetingen zijn ongeveer 4m breed en 2m hoog. Ik ben niet in het bezit van materialen. Ook vraag ik mij af hoe veel het zal kosten om het balkon te laten reinigen (ivm duivenpoep). Ik zou dit zsm willen laten gebeuren.