Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Draai kiep raam repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: draai kiep raam repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: draai kiep raam repareren

Draai kiep raam repareren

Mijn draaikiepraam draait niet meer open waardoor we de raam niet open kunnen zetten

Sluitwerk repareren van Roto draai kiep raam op eerste verdieping

Kunststof draai kiep raam van Roto kan niet open. Heel klein stukje maar. Zit vast aan scharnierkant. 1201 - 1400 Zie foto. Op beslag staat GR 1290K/H Raam is op slaapkamer eerste verdieping.

Jaloezien ophangen

Ik zoek een zonweringsspecialist die 3 stuks horizontale jaloezieën kan ophangen. Het gaat om 2 slaapkamerramen, in de dag gemonteerd. En de andere is voor een draai- en kiep raam in de badkamer. De jaloezieën hebben we al in huis. De jaloezieën zijn maximaal 1,50 meter breed en 1,80 meter hoog.

Draairaam omzetten naar draaikiepraam

Ik ben op zoek naar iemand die een aantal draairamen en eventueel deuren kan omzetten naar een draai kiep systeem. De ramen zijn bij andere buren al eens gedaan dus mogelijk. De deur hebben we uw advies voor nodig. In totaal willen we 6 ramen en 4 deuren laten omzetten. Graag hoor ik van u hoeveel dit zou gaan kosten.

Horren aanschaffen en monteren

Ik heb nog geen horren aangeschaft. Ik heb een jaren '30 woning met twee grote draai kiep ramen naar de binnenkant. Aan de binnenkant is het kozijn van hout en aan de buitenkant van kunststof. Aan de binnenkant zit ook een uitstekend ventilatierooster boven het raam. Het lijkt haast onmogelijk hier iets te plaatsen, dus ik wil niet lukraak iets kopen. De eerste met een redelijke prijs en aanschafhulp die zo snel mogelijk kan komen monteren mag aan de slag. De afmetingen weet ik niet.

Houten jaloezieën inmeten en ophangen

Ik wil 1 draai kiep raam en 1 balkondeur laten inmeten + het hierop monteren van houten jaloezieën.

Raamdecoratie opmeten en monteren

Ik wil voor 3 ramen met diverse afmeting lamellen laten opmeten en plaatsen. En voor 3 ramen gordijnen laten opmeten en plaatsen. Het betreft een draai/kiep raam, waarvan het raam 3,5 cm van de bovenkant af zit. Ik zou graag willen weten wat hiervoor mogelijk is aan raamdecoratie. Als lamellen niet zou kunnen, dan graag een optie wat wel past. Eventueel jaloezieën.

Horren in draai-/kiepramen monteren

3 horren voor draai kiep ramen aanpassen en plaatsen. zijn aluminium

Horren monteren in houten kozijnen

Graag laat ik 3 horren monteren. Het gaat om de maten 153,5 x 82 cm. In draai-,kiep ramen (naar binnen). Wat zouden de kosten ongeveer zijn (incl. Het materiaal?). Ik weet dat ik dat zelf al in huis moet halen voordat u gaat monteren.

Hor monteren in kunststof draai-kiepraam

Graag laat ik 1 hor op maat maken. Het gaat om een inzethor op een draai kiep raam.