Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Douchecabine vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: douchecabine vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: douchecabine vervangen

Douchecabine vervangen

Mijn douchecabine moet vervangen worden. Ik wil hem bij Praxis kopen

Douchecabine vervangen

Ik zoek een badkamerspecialist die een douche cabine kan vervangen. Het gaat om het verwijderen van de oude cabine, het laten staan de de douchebak en het leveren en plaatsen van een nieuwe cabine.

Plaatsen douchecabine impact

oude douchecabine vervangen door douchecabine impact

Vervangen douchecabine

In de badkamer is de douchecabine aan vervanging toe. De klus betreft - het verwijderen van de bestaande douchecabine, douchebak en -kranen; - het plaatsen van een nieuwe cabine; - plaatsen nieuwe douchebak; - het monteren van nieuwe kranenset; - het afwerken/kitten van naden rondom de cabine.

Douche cabine en afzuigkap vervangen

De douchecabine wil ik laten verwijderen en afvoeren en een nieuwe laten plaatsen. Deze heb ik al aangeschaft en is 80 x 80 cm. Daarnaast wil ik de afzuigkap in de keuken laten verwijderen en nieuwe plaatsen.

Inloop douche maken

Huidige douchecabine (hoek, 90x90) vervangen voor een inloopdouche met vlakke vloer. tegels zijn aanwezig. Zodra de oude douchecabine weg is zal u dit gedeelte moeten betegelen. Vervolgens moet er een wandje worden geplaatst die wij aanschaffen.

Vervangen Douchecabine

Ik wil de douchecabine vervangen ivm lekkage. Tevens regendouche ophangen. het kan zijn dat er een paar tegels moeten worden gezet.

Douchecabine plaatsen

Ik heb een oude douchecabine. Een halfronde en deze wil ik vervangen en ook een nieuwe kraan + douchekop.

Douchecabine van Praxis vervangen

Douchebak en -deuren verwijderen en nieuwe bak en deuren plaatsen. De bestaande douchebak heeft een hoogte van 27 cm, de breedte van de deuren is 85cm.

Klussen in badkamer

De antikit in de afvoer van ons badkamer is waarschijnlijk losgekomen, waardoor het water door ons woonkamer heen lekt. Deze moet gemaakt worden. Daarnaast is de waterkering van de douchecabine beschimmeld en oud geworden deze moet ook vervangen worden. Graag zoek ik een vakman die dit probleem kan lokaliseren en oplossen.