Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Douche kop monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: douche kop monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: douche kop monteren

Douche kop monteren

Een nieuwe douchekop monteren.

Douche cabine plaatsen

Bestaande douche cabine met hoge instap verwijderen en nieuwe verlaagde inloop douche bak van 0. 90 bij 1. 30 plaatsen bestaande kraan en douche kop overzetten en bestaande tegelwand bekleden

Regendouche en rookmelders monteren

Graag zou ik een regen douche set geplaatst hebben, de kraan is nog goed en hier moet de (opbouw) douche kop en stang op worden gemonteerd. Verder zou ik ook een rookmelder en een koolmonoxide melder geplaatst willen hebben.

Lamp ophangen en douchekop vervangen

Mijn hanglamp (Ikea/Rimson) boven de eettafel is al twee keer losgeschoten en 2 keer in elkaar gezet door een trouw familielid. De plug in de muur waar de lamp met een haakje aan bevestigd was is al 2 keer in 1.5 jaar tijd losgeschoten en trekt de boel dan los met schrik als gevolg. Mijn wens is om dit eens vakkundig te laten monteren en adequaat op te lossen, want ik ben zelf geen ster in dit soort dingen. Ook wil ik graag mij laten informeren/adviseren over mijn douche waar wat mankementen aan zijn. Van de vorige eigenaar is redelijkerwijs een stortdouche achtergelaten, maar ik wil deze graag gedemonteerd hebben een "gewone" douche(kop) erop gemonteerd hebben. Wat zijn de mogelijkheden en wat zal dit ongeveer gaan kosten. Ik hoor graag meer.

Douche mengkraan laten vervangen

De huidige kraan is verouderd. We willen een nieuwe uitzoeken bij Gamma in Lelystad. De hartlijn is 15 cm. De aansluiting van de doucheslang is 3/4 inch. De doucheslang en kop is nog goed in orde.

Huis opknappen

Graag ontvang ik een gratis offerte voor de volgende klussen/opknappunten. Ik wil mijn woning op laten knappen op de punten: - Onder het raam/de vensterbanken in de slaapkamers heb ik last van tocht. Het tocht afdekken; - De wastafelkraan lekt, evt. nieuwe wastafel; - De spiegel in badkamer vervangen; - De douche kop vervangen; - Nieuwe deurkruk badkamer vervangen; - De waterleiding in de badkamer schilderen; - De scheurtjes op het plafond in de toilet afdekken en/of schilderen; - De gaten in raam woonkamer vullen; - Gaten bij voordeur vullen. Na ontvangst van de offertes zal ik kijken welke kosten en werkzaamheden die voor mij van toepassing zijn.