Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Douche cabine monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: douche cabine monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: douche cabine monteren

Douche cabine plaatsen

Oude cabine verwijderen, nieuwe plaatsen. Exclusief kranen et cetera. Er moet tevens een glazen deur en glazen wand bevestigd worden.

Douchecabine plaatsen

Wij wil een hoek cabine voor de douche kopen en laten plaatsen. En de airco verplaatsen of een extra unit er bij aansluiten.

In huis klussen

Graag wil ik spoedig mogelijk een deurbeslag van een slaapkamer deur vervangen met een deurbeslag met een slot. Wellicht dat ook de hendel van de douche-cabine gemaakt moet worden.

Douchecabine en poortdeur monteren

Ik wil graag een douchecabine laten plaatsen. Ik heb een reclame gezien in de folder van jullie (Bruynzeel douche-cabine 189 x 90 x 90 voor €281,25). En ik wil ook de portdeur voor achtertuin vervangen. De afmeting weet ik niet. Ik wil graag weten de kosten.

Douchescherm en hordeur plaatsen

Een douche cabine plaatsen. En een hordeur plaatsen. Er is een schuifdeur naar buiten en daar moet de hordeur in of voor geplaatst worden.

Repareren lekkende Grohe douchekraan

Grohe Douche kraan gemonteerd in een RIHO Douche cabine druppelt water, dus lekt, deze te repareren.

Douche cabine plaatsen

Ik krijg eind maart de sleutel van mijn aanleunwoning. De woningbouwvereniging gaat de woning wat opknappen en er ook een nieuwe badkamervloer in maken. Ik wil bij de Praxis een kwart ronde douche cabine van 90 x 90 cm kopen, zonder douchebak. Ik wil die dan direct op de badkamervloer laten plaatsen. Ik ontvang hiervoor graag een prijsindicatie. Ik verwacht dat het werk in april kan plaatsvinden.

Tegels verven in de douchecabine

Ik wil graag de douche weer een frisse uitstraling geven. Dit wil ik graag doen door de tegels en voegen wit te verven. Het gaat om een ruimte van 2.5 bij 1.5 meter en daar zit nog een cabine aan vast van 1.00 bij 1.50 meter.

Douche cabine laten plaatsen

Ik heb gister bij Praxis een douchewand met draaideur (type Bali) gekocht. Het gaat om 2 meter bij 90 cm. Ik heb een stenen vloer liggen.

Diverse klussen in de woning

In verband met een verhuizing wil ik een offerte aanvragen om werkzaamheden in mijn huidige huis te laten uitvoeren. De werkzaamheden bestaan uit: Het dichtmaken van kattenluikgat door middel van een plaat op de deur en het schilderen van die plaat in de kleur van de deur (niet zeker) Douche cabine verwijderen (niet zeker) Laminaat verwijderen uit woonkamer, slaapkamer en een kleine kamer (niet zeker) Vervangen van vensterbanktegel of het plaatsen van een nieuwe kunststof vensterbank. Kapot stopcontact vervangen in badkamer Het verwijderen van behang in woonkamer Plafond reinigen (door rook) Rails verwijderen Stukken behang plakken op de door katten beschadigde behang. Armaturen verwijderen van tegelwand en gaten dichten.