Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Douche cabine monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: douche cabine monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: douche cabine monteren

douche cabine alleen bestaande uit 2 wanddeuren plaatsen

Het betreft een Sealskin Getwet 105 Kwartrond 900mmx 900mm, hoog 1950mm Chroom Helder veiligheidsglas, Hoekinstap, die zonder bak geplaatst moet worden, afvoer is al aanwezig.

Douche cabine plaatsen

Bestaande douche cabine met hoge instap verwijderen en nieuwe verlaagde inloop douche bak van 0. 90 bij 1. 30 plaatsen bestaande kraan en douche kop overzetten en bestaande tegelwand bekleden

Ligbad vervangen door douche cabine

Ik wil mijn ligbad vervangen met een douchecabine. Het ligbad is ongeveer 100 bij 217 cm. De douchecabine is 90 bij 90 cm. Ook wil ik de wanden bekleden met hard plastic platen. Het afvoeren moet ook gedaan worden.

Douchecabine plaatsen

Ik zoek een badkamerspecialist die in mijn nieuwe huurwoning een douchecabine kan plaatsen zonder douchebak. Het gaat om een douchecabine met een swingdeur met zijwand. De cabine moet geplaatst worden op de eerste verdieping. Momenteel is er geen cabine aanwezig, maar bestaat de douche uit een betegelde vloer en wanden.

Douchecabine plaatsen

Wij wil een hoek cabine voor de douche kopen en laten plaatsen. En de airco verplaatsen of een extra unit er bij aansluiten.

In huis klussen

Graag wil ik spoedig mogelijk een deurbeslag van een slaapkamer deur vervangen met een deurbeslag met een slot. Wellicht dat ook de hendel van de douche-cabine gemaakt moet worden.

Douchecabine en poortdeur monteren

Ik wil graag een douchecabine laten plaatsen. Ik heb een reclame gezien in de folder van jullie (Bruynzeel douche-cabine 189 x 90 x 90 voor €281,25). En ik wil ook de portdeur voor achtertuin vervangen. De afmeting weet ik niet. Ik wil graag weten de kosten.

Douchescherm en hordeur plaatsen

Een douche cabine plaatsen. En een hordeur plaatsen. Er is een schuifdeur naar buiten en daar moet de hordeur in of voor geplaatst worden.

Repareren lekkende Grohe douchekraan

Grohe Douche kraan gemonteerd in een RIHO Douche cabine druppelt water, dus lekt, deze te repareren.

Douche cabine plaatsen

Ik krijg eind maart de sleutel van mijn aanleunwoning. De woningbouwvereniging gaat de woning wat opknappen en er ook een nieuwe badkamervloer in maken. Ik wil bij de Praxis een kwart ronde douche cabine van 90 x 90 cm kopen, zonder douchebak. Ik wil die dan direct op de badkamervloer laten plaatsen. Ik ontvang hiervoor graag een prijsindicatie. Ik verwacht dat het werk in april kan plaatsvinden.